Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Ignas_Fashio

Ignas_Fashio

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Nuo praito sekmadienio


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Nuo 2012metų.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Radau atsitiktinai.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Dėl old school ryžo servo žaidėjo Mafijos_Tevas pamenu pas ji swatuose dirbau normalus čiuvs.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, tik labai greit reguot reikėjo 50 procentu surinkau silver.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Pirmas darbas buvo medkirčiai labai puiki sistema šiam darbui, tada picerija nieko naujo nepamačiau bet vistiek šaunu, tada keliu darbuotojas irgi nieko naujo, tada gaisrininkas same shit :D labiausiai patiko medkirčiai.​


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :Man padėjo Expert_Player labai geras žaidėjas. 


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Jai reikia surasti ką nors to ko neesu matęs.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : O jėzus žr daug kartu dar buvau įžeistas išvadintas bomžu serverio administracijos Nedoko Twin ar kokio ten daugelis žaidėju nedraugiški administracija ir kitos gaujos šaudo civilius kurie laukia prie pinjatos pinigų.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Dviračio nei vieno nebuvau radęs.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Naudojau /padmins adminai aktyvus vien dėl to kad pointu gautu manau.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Naudojau medikai aktyviausiai reguoja.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Po teisių išsilaikymo nežinojau ką daryt bet manau viskas gerai dabar turiu 12k teises ir ginklų licenzija.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Reikėtų griežtai bausti administracija manau reikėtu neduoti tokiu op ginklų nes dabar sunku isivaizduoti kaip lengva gauti ginklus mažai darbų su pakvietimais manau tik tiek.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.