Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 7, 2015 Sveiki, norėčiau pasidalint savo sukurtais rangais! [/url] German_Lexolite Arbuzu_Fabrikas Adidas_Never 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Vasaris 7, 2015 Iconų galėtų ir nebūti, o tie spalvoti irgi jau pabodę , galėtų tiesiog kiekvienas rangas būti kažkuris paryškintas kitas patamsintas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Vasaris 7, 2015 Man asmeniškai labai gražūs tavo darbai, taip ir toliau ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Vasaris 7, 2015 pats icon'as darei ar iš interneto traukei? ;d šjp norėtųsi kažko naujo, nes tokių rangų pilną visur :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 7, 2015 pats icon'as darei ar iš interneto traukei? ;d šjp norėtųsi kažko naujo, nes tokių rangų pilną visur :/ Iš interneto, pačiam būtų daug darbo piešt Ačiū kitiem, bet nieko naujo į tuos rangus nesukiši :s Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 7, 2015 O man asmeniškai tai patiko tobulėk toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 7, 2015 Man patiko, tik tas background ant nario kažkaip lievai atrodo, kažką dar galėtum paderinti ir su icon padirbti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Vasaris 7, 2015 Padaryta gražiai, šaunuolis, norėčiau jog pakeistu rangus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 13 Parašė Vasaris 7, 2015 Ant kai kurių rangų pabluke, bet šeip nekreipent geri Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 7, 2015 Labai paprasti rangai , bet pasigedau UŽBLOKUOTAS žaidėjas . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 7, 2015 OHO neblogus forumo rangai, mldc sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Vasaris 7, 2015 Man labai patiko tikrai labai gražu taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 7, 2015 Bendras rangų vaizdas tiesiog puikus ! (y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Vasaris 7, 2015 Nice galetu pakeisti nes dabartiniai tai tikrai nelabai traukia aki Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Vasaris 8, 2015 Užblokuoti lai virsta nariais, direktoriai moderatoriais ir problemos išsispręs. Pasigedau šių dviejų iconų, bet šiaip in common visai nieko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 8, 2015 Tikrai gražūs, bet galėtų būti ir UŽBLOKUOTAS. Nes jau užblokuotų čia yra tikrai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 8, 2015 Užblokuoti lai virsta nariais, direktoriai moderatoriais ir problemos išsispręs. Pasigedau šių dviejų iconų, bet šiaip in common visai nieko. Ai nu Direktoriu, ir Užblokuotą pamiršau MOderatoriai gi yra, kitiem ačiū už komentarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Vasaris 8, 2015 Labai spalvoti ir gražūs rangai, galėtų pakeisti dabartinius į šiuos.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Vasaris 8, 2015 Tokių rangų matęs šimtai , ir pas visus tokios patys idėjos,bet įdomiausia tai , kad tu ne su drop shadowu apačia darei o šeip tik spalvą tamsesnę pridėjai žinau kritikos nepriimti,bet žinok , tos iconos ant tiek čia gadina viską. Bėda tavo stiliuje,tas tavo parašas,nu taigi kaip tu nesupranti , kad tas *cenzūra* jau seniai atsibodęs,kažko naujo PLEASE. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 8, 2015 Nepyk seniuk,kad klausiu tačiau tau negaliojo pačiam skilties taisyklės?Apie darbą : Darbas atliktas gražiai,tačiau norėtųsi kažko unikalesnio,kažko nematyto,šių darbų t.y. panašių į tavo matęs daugelį esu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacob_Fozzy 4 Parašė Vasaris 8, 2015 Man rangia nepatiko nes norėčiau kažko tai naujesnio kiekvienam projekte galima tokius pačius sutikti... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 8, 2015 labai gražūs forumo rangai , čia tipo duodi užuominą, kad pakeis į tokius ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nebenaudojama_Trinti 0 Parašė Vasaris 8, 2015 Visai gražu, bet visi tie rangai tokie panašūs, pabodę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 9, 2015 labai gražūs forumo rangai , čia tipo duodi užuominą, kad pakeis į tokius ? Nekeis, tiesiog norėjau pabandyt nupiešt. Hot_Anonymous 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 9, 2015 Rangai labai gražūs. Galėtu pakeisti vietoj dabartinių, nes man asmeniškai jie nepatinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose