`Fuzzka 6 Parašė Vasaris 8, 2015 (redaguota) Na sveiki visi. čia aš fuzzka. Pristatau jums savo darbelį. Man jis labiausiai patiko iš visų. Prašau laisvai vertinti ir reikšti savo nuomone. Trumpai: Išėjau iš editinimo gal prieš 7 mėnesius. Nes neberadau tam laiko. Mano darbuose yra tiek efektų ,kad kartais atsiranda renderinimo klaidų. Beje mano darbai yra tik OVEREDIT. Tai reiškia ,kad gali mašinos nesimatyti Čia matote battle su kito klano kitu komandos nariu. Aišku desc paskaitykit ten parašyta kokios buvo battle salygos. Ai ir be to jeigu patiko nepagailėkite "Patinka" Redaguota Vasaris 8, 2015 `Fuzzka Saiyan Aiva_Bicas Kyle_Anderson 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 8, 2015 Turbūt visus įmanomus efektus sukrovei, bet man patink Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Vasaris 8, 2015 Efektų per daug, mašina sunkokai matosi ;x Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 8, 2015 Visai gerai bet perdaug efektu geras dubstep parinktas duočiau Patinka bet limitas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Vasaris 11, 2015 Jus pasiskaitykit gal aprašymą prieš komentuodami? ''Beje mano darbai yra tik OVEREDIT. Tai reiškia ,kad gali mašinos nesimatyti :D''. Nemokat skaityt ar nesuprantat lietuviškai? O šeip tai editas visai nieko, pasiūlyčiau parsisiųst kokiu new blue fx, nes šitie default tai jau tokie pabode. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Vasaris 11, 2015 Šaunuolis,gražei sukūrtas video mldc,sėkmes kituose video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 11, 2015 Man kaip tik patiko tiek daug efektų, nice. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 11, 2015 Man nepatiko, tokie efektai man ne prie širdies.. Sekmės kitą kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Din 15 Parašė Vasaris 11, 2015 Man tai nepatiko, Tie efektai kaškaip nepatiko, tik nežinau kodėl Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Stallion 0 Parašė Vasaris 14, 2015 Geras video, bet biški mažiau efektų ir liuks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose