Minde_Johnson 344 Parašė Sausis 30, 2016 Peržiurėjau administratoriaus kuris mane užblokavo, užblokavimo anketą, joje minimą, kad aš buvau inv. Bet pas mane kompiuterį net grafikos yra išimtos, kad tik galėčiau žaisti, galiu parodyti visas modifikacijas kurie muša fps. Ir tuo labiau, kad kai tu šaudei man tavęs net nerodo tai kuom aš esu kaltas man paaiškink ? Galiu duoti prisijungti prie kompiuterio, kad galėtūm jį patikrinti, pas mane tokių dalykų, kaip chytai nebūna... Net į laika atkreipkit dėmesį, kokį pas mane rodo ir kokį pas tave video... • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Johnson • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Andrej_Valode • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytų naudojimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Sausis 30, 2016 banned http://greenside.lt/index.php?/topic/19749-andrej-valode-banned-minde-johman/#entry130066 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Sausis 30, 2016 banned http://greenside.lt/index.php?/topic/19749-andrej-valode-banned-minde-johman/#entry130066 + Tau dar pačiam laginą, pasižėk rodo, kad aš afk esu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Sausis 30, 2016 + Tau dar pačiam laginą, pasižėk rodo, kad aš afk esu... Jeigu lagintu man, tai rodytu ir kitus afk, ne tas pc iš grabų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Denzel Young 0 Parašė Sausis 30, 2016 Če gali būti, kad užsibugino AFK režimas ir todėl nešijimė HP. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Sausis 30, 2016 Jeigu lagintu man, tai rodytu ir kitus afk, ne tas pc iš grabų.. Tai man paaiškink kodėl mane rodė tau afk ? Ir kodėl užblokavimo laikas vienoks, o pas mane jį rodo visai kitą ( jeigu aš esu toks užkietėjas chyteris). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Sausis 31, 2016 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose