Ekmo_Smith 3 Parašė Gruodis 25, 2014 Dobrij večer. Senai kurti avatarai. 2rep, updeit. Erik_Reflex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Gruodis 25, 2014 Gražūs avatarai, paiimsiu į kolekciją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 25, 2014 Merginos, merginos pasiimsiu kelis į savo komplektą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 25, 2014 Na visai gražus avatarai tokie man patiko šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 25, 2014 Mano nuožiūra yra ištampyti kai kurie avatarai.. Na jei netiki atsiųsk man į pm kokį paveikslėlį, padarysiu aš ir palyginsim su tavo. O ŠJP užpakaliai neblogi, trylikamečiams tiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 25, 2014 Tokie paprasti avatarai. Neblogai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 25, 2014 Man labai patiko tavo avatarai sėkmės tau tobulėti ir geresniu rezultatų gauti.Pasiimsiu gal viena. Gerardas_Kawaii Pofka_Srd Arnis_Selfie 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 25, 2014 Pagal mane nėra čia įspūdingi. Rėmeliai chujne. Krč sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Gruodis 26, 2014 Labai faini avatarai vienas iš jų bus panaudotas spaudžiu žalią Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Rudis 0 Parašė Gruodis 26, 2014 Gražūs avatarai, turbūt panaudosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viz_Trap 5 Parašė Gruodis 26, 2014 Daug darbo tokiems nereikia, bet negaliu pasakyti, kad negražūs. Na avatarus gaminuosi aš pats dėl to neimsiu, o tau sekmės darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 26, 2014 Patiko 3 avatarai yra matytu jau ir galėtų didesni būt . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Gruodis 27, 2014 Labai gražūs merginų avatarai pasimu keletą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Puikūs tiesiog avatarai, dar su merginom;**** Tobula Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 27, 2014 Gražus avatarai tik daugiau nei puse matyti jau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose