Nojka_Marlboro 4 Parašė Vasaris 8, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Nojka_Marlboro. • Kokios pagalbos jums reikia ?:Apgavo ant 58k.... • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą :Sveiki taiga mane Fedia_Damnas apgavo ant 58k....Man pasiule ateit I gauja ir sako greit spaudeliok enter, kad I guaja ateitum nes tipo greit dingsta as spaudinejau ir prarasau litus kuriuos sunkiai uzdirbau STAI SS IMESIU :http://imgur.com/a/02f0k . LABAI NORECIAU KAD 58K BUTU GRAZINTI O JIS SEDETU BANE. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 8, 2015 Tavo klaida,kad sutikai,pamoka cia tau bus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Vasaris 8, 2015 Tavo klaida,kad sutikai,pamoka cia tau bus. Aš manau reikia nubausti administratorių už tokius prikolus, ir gražinti Nojka pinigus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 8, 2015 Tavo klaida,kad sutikai,pamoka cia tau bus. Kokia klaida,jaigu asmui pasitiki žmogumi ir dar administratoriumi.Manau šis žaidėjas turėtų būti nubaustas,o nuskriaustąjam viskas gražinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 8, 2015 Ir dar administratorius... nubausti jį, o Nojkai gražinti pinigus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Vasaris 8, 2015 Pinigai bus gražinti ir padengti nuostoliai, jam parašyta į AŽ ir susitarta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Richard_Gere 0 Parašė Vasaris 8, 2015 Manau reikia grąžinti pinigus ir užblokuoti vagio pakyrą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 8, 2015 Eik į žaidimą. Atiduos tau jis viską. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose