Ekmo_Smith 3 Parašė Gruodis 26, 2014 labas vakaras , štai jums naujas updeitas ( nors ir nesurinkau 2 rep ;D ) avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 26, 2014 Paprasti ir gražūs avatarai. Rėmelius galėjai kitokius uždėti, nelabai man šitie gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Gruodis 26, 2014 Gražūs, bet rėmeliai netinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 26, 2014 Nematau nieko įpatingo,tiesiog sumažinta foto ir fsio nei rėmelių ar kokių efektų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 26, 2014 Nieko čia įdomau tikrai nėra . Šunys , net negražu tokį užsidėti ant savęs . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 26, 2014 Negražūs man tie šūnys ir patys avatarai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viz_Trap 5 Parašė Gruodis 26, 2014 Nieko įspūdingo nepamačiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 26, 2014 Gražus avakarai,sėkmės tobulėjant Tuojaus pasikeisiu avatarą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 26, 2014 Nelabai gražūs. Šunys ir šunys, daryk įvairesnių avatarų. Čia patarimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Gruodis 26, 2014 Gražūs avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 27, 2014 Gražus pajimiu kelis sėkmės toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 27, 2014 Stock apkarpiai daugiau nieko, išvis vaizdo nėra, patys stockai kai kurė be kokybes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Man asmeniškai labai patiko, nes pats turiu namie tokį šunį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose