Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 27, 2014 Tos mėlynos plitelės kaip langai ar kas nepatiko, ir požeminis garažas ne per mažas ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 27, 2014 Gražus mapp darbas labai patiko garažas sėkmės toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 27, 2014 Mapp darbas man patiko kaip ir daugelis tavo mapp darbų. Sėkmės palinkėsiu tau darant kitus darbus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 27, 2014 Man tie tavo pastatai niekad nepritaikyti prie mapp darbo pačio, iš priekio pasakyčiau kad teismo salė kokia :S Ah tu Šarunai, kas tave toki neišgalvota padare. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Visai geras darbelis, ms šiektiek patiko, manau, jog dar turi tobulėti biški. Kuo dsugiau išmoksi, tuo geriau. Atee! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonhy_Lafesta 5 Parašė Gruodis 27, 2014 Labai gražus darbelis, ar galėtum texturos idą parašyti (per texture studio), kokią naudojai pačiam pastatui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Gruodis 28, 2014 Labai gražus darbas galėtų panaudoti projekte GreenSide.lt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacky_White 1 Parašė Sausis 12, 2015 Gan neblogas darbelis, texturos puikiai sudėtos, šaunuolis. 10/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 12, 2015 Ai man tai kaip durnam šiame reikalui - darbas patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 21, 2015 Šaunus darbelis (y) kruopščiai padarytas, tvarkingai ir gražiai kas svarbiausia! MLDC 10/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus map Darbas, šaunu kad daliniesi ar kuri juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose