Mantis_Kent 86 Parašė Vasaris 15, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantis_Kent • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Lemon_Madei • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:INV saude i ji nejo hp jeigu butu pingas buves tai butu eje hp nuo kumsciu o nejo taip kad INV + jeigu nepakako tu irodimu tai cia dar +1 video uz serverio klaidu isnaudojima taip kad ggwp • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Inkas Paulius_Micro Сristiano_Capelli 9 kiti 12 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lemon_Madeit 331 Parašė Vasaris 15, 2016 Klaidas_Soprano Vycka_Flex Chris_Sandiego 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantis_Kent 86 Parašė Vasaris 15, 2016 Jeigu tau nieko nekrauna objektų - tokiu atvėju daryk reloga, kadangi matosi chate ink_smash rašo, taip jokių pickupų nerodo ir nėra net minavimo animacijos. Gerai, nečytinai, bet bano reasonas keičiamas į klaidų išnaudojimą, so gl amigo Mad'Rmx Tony_Machalk Orange_Mst 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lemon_Madeit 331 Parašė Vasaris 15, 2016 Objektai užkrauti. Bombos nemačiau, tai iš kur man žinot kodėl? Minavau ten nes žinojau kad visada jin ten buvo. Jūsų nei vieno ten man nerode tai galų gale iš kur žinot, kad jūs kažką man darot? Nei bugu naudojaus nei ką. Klaidas_Soprano Chris_Sandiego Vydma_Seville 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Vasaris 15, 2016 Anketa kaip ir tvarkinga , jeigu dar kartą taip žaidėjas išnaudos lagą bus blokuojamas ir nebus atblokuotas dabar yra kaip perspėjimas Roko žodžiai. Mad'Rmx 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose