Mantis_Kent 86 Parašė Vasaris 19, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantis_Kent • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Ugnius_Minton • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas pažiūrėkit į animacija ginklas sulindęs į "subi.nę" Vakar gavo bana atblokavo šiandien tikrai neišmazins. Jeigu reikės ilgesnio video išskirkit tema idės Frankis. Nuo 16 sec gavo stuna HP viskas nusiime toliau saudo atsiputes ranka nuleides. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stoned_Joe 331 Parašė Vasaris 19, 2016 (redaguota) *cenzūra* TU KOKS PRIPLAUKĘS SRUTOSE :OOOO Kelinta kartą tau aiškint šiūkšlyne, kad ne auto esu šūde su*cenzūra*as masofkini *cenzūra*. einam į ad parodysiu kaip šaudau iš tikrųjų,dar čia hitai nesulipo visi kiaune tu *cenzūra*. kaziolas buvai, kaziolu ir liksi, pagausiu nuskusiu suplyšęs *cenzūra* [!] Žaidėjas buvo įspėtas vienu įspėjimu už : Draudžiama įžeidinėti kitus forumo narius. Redaguota Vasaris 19, 2016 Stoned_Joe Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stoned_Joe 331 Parašė Vasaris 19, 2016 (redaguota) ė ir dar pafilmuok su savo tais modais žuką, pažiūrėsim kaip jam atrodys vaizdas... *cenzūra* ant tokių *cenzūra* [!] Žaidėjas buvo įspėtas vienu įspėjimu už : Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Redaguota Vasaris 19, 2016 Stoned_Joe arentas123 Medinis_Freaknez 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stoned_Joe 331 Parašė Vasaris 19, 2016 Žodžiu pasišnekėjome mes su Mantu bei Orange_Mst su Frankis_Buggatiz ir jie man pasakė, kad dėl video tikrai galiu būti apkaltintas, Orange_Mst per Teamvieweri tikrino pc, nerado jokių failų susijusių su autocbug... Kadangi man nerodo taip, kaip rodo Frankui jo video, štai maniškis, katik padarytas: Išvadas daryk tu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 20, 2016 Anketa netvarkinga . Stoned_Joe 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose