Ekmo_Smith 3 Parašė Gruodis 27, 2014 http://imgur.com/a/ah3zw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 27, 2014 Aš nesuprantu, jūs neturit ką daugiau kelti kaip avatarus ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ekmo_Smith 3 Parašė Gruodis 27, 2014 Aš nesuprantu, jūs neturit ką daugiau kelti kaip avatarus ? O tau jie kenkia? :c Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 27, 2014 Stockai kiek visur matyti, bent jau asmeniškai man. Gal kažko kaip ir trūko.. Beto.. Nepamiršk jog žodis rašosi : Tattoo o ne tatto. Sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 27, 2014 Opce pajimsiu kelis tikrai gražus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 27, 2014 Nu gal ir neblogi kaikurie patiko paskutinis, cc toks idomus Ekmo_Smith 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 27, 2014 Stockai ir rėmeliai nepatiko man. Sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 27, 2014 Na visai gražus darbeliai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Gražūs kaikirir, bet kurk ne vien avatarus. Kąnors įvairesnio. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viz_Trap 5 Parašė Gruodis 27, 2014 Įdomus, bet labiau vertinčiau banner'ius, nes kažkaip avatarūs nemėgstu vertinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 27, 2014 Man visai patiko šie avatarai,bet aš jau turiu sako mėgstama :/,sėkmės tau tobulėjant,laukiu kitos versijos. Arnis_Selfie Gerardas_Kawaii Pofka_Srd 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose