Jack_Kie 21 Parašė Vasaris 29, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Kie • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas gaujoms būtų surišimo komandą pvz /surišti ir /įsodinti į mašina ir galėtų už žmogų prašyti išpirkos, aišku būtų ir taisyklės kur negalima rišti pvz : per grobimus ar veiksmą ir jomis nepiknaudžiauti ir naujokų negrobti iki tam tikro xp skaičiaus. Ir juo grobti turėtu tik su lyderio leidimu, pagrobę parašytu, kad šis žmogus pagrobtas ir į žmogaus atgrobimą reguotų ir pd • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų paįvairintu gaujoms darbą, dabar tik nuo 19:00 iki 20:00 yra veiksmas o čia visa laiką galės pagrobti žmogų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dark_Buffon 13 Parašė Vasaris 29, 2016 Aš už, tikrai būtų įdomiau būti gaujoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantulia_Nicea 3 Parašė Vasaris 29, 2016 Už, bet gerai būtų, kad jei nesumoka laikytu jį 10minučių ir būtų tam tikras laikas nuo-iki galėtu sulaikyti. Sulaikyti būtu galima nuo 30000xp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 29, 2016 Nereik čia tų žmonių vogimų,dabar ir taip laukiam atnaujinimo. Be paketų pastatus minuot dar galima.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pro_Manijak 21 Parašė Vasaris 29, 2016 Prieš, nes jau nuo 19 val iki 20 val kontrabanda o iškarto po jos vyksta slapto krovinio vežimas tad nemanau kad šito reikia ir be to žaidėjai nenorėtu būti pagrobti ir gaišti dėl jūsų bereikšmi savo laiką pvž žmogus susitarė ta ir ta valanda parduoti dekim mašina ir jus ji pagrobėt ir žmogus per jumis negali parduoti mašinos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dziovanis_Woop 92 Parašė Vasaris 29, 2016 Prieš, nes jau nuo 19 val iki 20 val kontrabanda o iškarto po jos vyksta slapto krovinio vežimas tad nemanau kad šito reikia ir be to žaidėjai nenorėtu būti pagrobti ir gaišti dėl jūsų bereikšmi savo laiką pvž žmogus susitarė ta ir ta valanda parduoti dekim mašina ir jus ji pagrobėt ir žmogus per jumis negali parduoti mašinos Nu o ką toms gaujoms veikti iki 19:00? Nu ir kas čia blogo, kad sugaiš kelias minutes?? Aš už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Gregor 82 Parašė Vasaris 29, 2016 yra pastatai,jei pastatu nesugeba išlaikyti,tai nereikia ir surišimu,dabar svarbiausia atnaujinimas,o tada žiurėt,nieko blogo neturiu gal ir išlaiko aš neesu gaujoje,aš dabar prieš nes laukiam atnaujinomo! Ignaz Lucchese Yary_Dozmino 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas'Lietuva 24 Parašė Kovas 5, 2016 Mintis gera.Tik reikia pagalvot ka darytumet jei pagrobtas zmogus atsijungtu ar afk eitu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Kovas 5, 2016 Šiaip nuo 19:00 iki 20:00 ne vienas veiksmas. Būna vagonai tris kartus į dieną man atrodo, aš nelabai sutinku su tavo pasiūlymu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankis_Buggatiz 1.074 Parašė Kovas 5, 2016 Prieš, nes jau nuo 19 val iki 20 val kontrabanda o iškarto po jos vyksta slapto krovinio vežimas tad nemanau kad šito reikia ir be to žaidėjai nenorėtu būti pagrobti ir gaišti dėl jūsų bereikšmi savo laiką pvž žmogus susitarė ta ir ta valanda parduoti dekim mašina ir jus ji pagrobėt ir žmogus per jumis negali parduoti mašinos Nu, o dieną šašlikus kepam. -.- Aš visada buvau ir būsiu už, siūliau tai ir Marko, bet tai jo nesužavėjo, kažką kalbėjo, kad reketavimai nepasiteisino pradžioje, tiksliai nepamenu, tad nemanau, kad čia kažkas išeis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Bmw 25 Parašė Kovas 5, 2016 (redaguota) uz Žaidėjas baudžiamas už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Kovas 7, 2016 Egidijus_Bumeris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Kovas 5, 2016 (redaguota) Tikrai esu Už .. Žaidėjas baudžiamas už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Kovas 7, 2016 Egidijus_Bumeris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Kovas 5, 2016 Frankis pats sakė jau geriau šašlykų ant masės, nei grobimų ir bėgiot numest svorį. Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Kovas 5, 2016 aš tai sutikčiau su tavo idėja, kad galėtu gaujos grobt ir žmones. Kžn, bet mano nuomonę bent veiksmo daugiau būtu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kya_Nekk 12 Parašė Kovas 5, 2016 Už, ir dar kad būtų galima jį nusivešti į savo basę ar dar kurnors ir tada pd turėtų atlėkt ir bandyt. Tarkim jeigu pavyksta tai mentai kokią Y raidę palaiko ar kokia ir atsiriša. Nes dabar gaujos tik po miestelius važinėja nk neveikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Kovas 5, 2016 Aš už, būtų daugiau veiklos gaujiniams bei teisėsaugininkams. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 14, 2016 Aš už tik sutvarkyti taisykles tų rišimų kad negalima rišt naujoku nu kad niekaip nepiknaudžiautų ir nesamoniu nedarytų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mark_Notenberg 5 Parašė Balandis 10, 2016 Tikrai UŽ, šauni įdėja... Paivairintu gaujoms žaidimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose