Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pamokėlė tiems kurie vargsta su senais kompais, kaip pakelti fps

Domka_Lexco

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas
Jūsų Vardas_Pavardė; Domka_Lexco
Apie ką Jūsų pamoka; Kaip padidinti fps seniems kompiuteriams
Kuom Jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?; Galės žaisti su daugiau fps
Jūsų pamoka (Vaizdo įrašas, nuotraukos, informatyvus tekstas);

 

Sveiki taigi norėčiau jus pamokyti, ką reikia daryti, kad ir ant prastų kompiuterių būtų įmanoma žaisti sampą, taigi pradėsime:

 

  1. Visų pirma jums reikia turėti švarų, gražų be jokiu papildomų modifikacijų žaidimą, t. y. Gta San Andreas, jį galite parsisiųsti iš čia http://www.ewar.lt/downloads/gta-san-andreas-install-be-modu-gta-sa/Taip pat būtų gerai, kad neturėtumėte įsirašę visokių papildomų modifikacijų, t. y. ENB, efektai ir t. t. – visa tai labai mažina jūsų fps.
  2. Kai parsisiunčiate Gta Sa, žaidime darykite taip: ESC >> Options >> Display Setup >> Advanced >> Draw Distance nustatykite mažiausią >> Frame limiter Low/off >> Widescreen spauskite OFF >> Visual FX Quality – LOW >> Antialiasing taip pat OFF. Pastebėjimas dėl rezoliucijos! Rezoliucija kurios gale yra skaičiukai 16, o ne 32 prideda daugiau fps ir mažiau laggina, tačiau iš dalies ją galite nusistatyti kokią norite, tačiau mažiausia neatima labai daug fps.
  3. Parsisiųskite šitą: http://www.mediafire.com/download/5f5ed89ts70or18/GTA_San_Andreas_Low-End_Patch_v0.9.rarTai pakeis efektus į mažiau laginančius ir taip pat pridės daugiau FPS.
  4. Šis taip pat padės pakelti FPS http://www.solidfiles.com/d/06ed773f37/Kelkite į Gta Sa folderį, models aplanką. Jei lieps keisti su kitu, keiskite.
  5. Šitą dalyką parsisiunčiame taip pat http://www.mediafire.com/?ur6fkgai99t9ecqKelkite į Gta Sa, models aplanką.
  6. Na ir šitą taip pat: http://www.solidfiles.com/d/403713b534/Ką rodo keliame į Cleo4 (Atsisiuntimas: http://cleo.li/cleo4/CLEO4_setup.exe) O visą kitą kelkite į Gta Sa aplanką.
  7. Šitą galite atsisiųsti irgi, jis padės užkrauti objektus greičiau serveryje: http://www.gtagaming.com/downloads/gta-san-andreas/tools/8775
  8. Na ir paskutinis punktas, tiesiog per Task Manageri išjunkit papildomas programas, tokias kaip Torrentai, Skype, internetas ir panašiai, tai taip pat pridės FPS.

Žinau, kad žaidimo kokybė, grafikos ir t. t. bus prastos kokybės, tačiau bent galėsite žaisti normaliai ir žmoniškai, be laggų.Tikiuosi padėjau. Radai klaidų? Turi pastebėjimų? Būtinai apie tai pranešk man į A. Ž. (asmeninę žinutę forume).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tiesiog žiurėk belekokie modai mažina FPS. [Pvz: Nebuvau įsirašęs nei vieno modo lošiai su 70-80FPS, tik įsirašiai kelių modą arba dar kitokį modą iškarto tau FPS mažėja iki 40-30FPS ir taip susidaro lagas.]

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.