Žygimantas 37 Parašė Kovas 3, 2016 Anketos šablonas (Modifikacijos pateikimas) 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Z_E 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : mašina 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : apačioje 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : bus http://www.upload.ee/files/1351982/1992_Chevrolet_Caprice_Sedan.rar.html Tomas_Demon Gaujinis_Makaras Hot_Anonymous 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 3, 2016 ai ką žinau,mašina tai nekažka čia tik mn nuomonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Kovas 3, 2016 ai ką žinau,mašina tai nekažka čia tik mn nuomonė kiekvienam savas skonis bet man tai achujiena Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Kovas 4, 2016 Va čia tai ledas Būtinai panaudosiu, ačiū. Didelis +rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Kovas 5, 2016 Viskas gražu, bet man galas nelabai. Puiki modifikacija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Kovas 8, 2016 Nelabai gangsta, bet not bad mašina šaunuolis ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Kovas 8, 2016 Man šjp patiko modifikacija bet negriebsiu,mmldc kad dalinies Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Kovas 8, 2016 Mašina tikrai nusikaltėliams ,bet kokia transporto priemonę ji keičia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harοld_Mοretti 1 Parašė Kovas 8, 2016 Mašina tikrai nusikaltėliams ,bet kokia transporto priemonę ji keičia? Gali betkokią mašiną pasikeisti, tačiau manyčiau ši modifikacija labai tinka Merit mašinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Kovas 16, 2016 Temą rakinu dėl vienos iš šių priežasčių:+ Praėjo savaitė nuo paskutinio parašyto pranešimo;+ Tema nesusilaukė dėmesio;+ Nesilaikyta nustatytų skilties taisyklių;+ Nesilaikyta nustatytų forumo taisyklų; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose