Medecine ♦ 21 Parašė Kovas 5, 2016 Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: MedecineKeli komentarai apie darbus: Ne šiam forumuiGrafikos darbai (min. 2): Apačioj Dar parašysiu ne spoilerį, kad rangai ne šiam forumui, jog nebūtų komentarų, ar palyginimų su gs forumo rangais. Aidas_Sesta Sano_Martini Jocker_Weed 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medecine ♦ 21 Parašė Kovas 5, 2016 O jau panašiau, žymiai gražesni Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidas_Sesta 1 Parašė Kovas 5, 2016 Nu tikrai gražūs. Tikrai gražesni negu darbartiniai. + rep. Medecine ♦ 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Shut_Down 15 Parašė Kovas 5, 2016 Tikrai pasistengta gražūs. Spaudžiu žalią Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 5, 2016 O,pakeitei Dabar gražiau atrodo,negu be spalvų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Kovas 6, 2016 Tikrai daug gražesni už praeitus Rangus, pasistengei 8/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Kovas 7, 2016 Hmm.. čia man vienam atrodo ar aš pasigedau rango : Direktorius? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas'Kaulas 1 Parašė Kovas 11, 2016 Šiaip jie tikrai gražūs man irgi patiko. Bet jeigu dabar tu nori jog įkeltų į GreenSIDE forumą, jų manau nekels nes GreenSIDE forumo rangai yra daug gražesni. P.S - Čia ne kritika bet pasakymas todėl jei supykai, tai nepyk <Ššypsausi> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Kovas 12, 2016 Neblogi kažkaip užvediai mane su savo tais rangais pačiam reikės padaryt. Dar koki atnaujinimą ir gal geresnių sulauksim. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DarkestSun 2 Parašė Kovas 19, 2016 Iš kur tokoas zjbs iconas parauni? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 19, 2016 Gražiai žiūrisi, icon nematyti, bent man uždėsiu patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 19, 2016 Tiesa pasakius rangai nėra labai įspūdingi ir manau kurti jie yra DB, o ne šiam projektui nes niekur kitur MWC nenaudojama apart DB, o šeip tobulėk, iconos gražios. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Kovas 19, 2016 Nepatiko fontas, pasigedau direktoriaus rango. Iš dalies nepatiko tas visiems atsibodęs paprastumas, norisi kažko naujo Sekmės ir vaizdingų darbu ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Biznis_Man 3 Parašė Kovas 19, 2016 GALETUM KONORS IDOMESNIO PADARYTI!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medecine ♦ 21 Parašė Kovas 24, 2016 Tiesa pasakius rangai nėra labai įspūdingi ir manau kurti jie yra DB, o ne šiam projektui nes niekur kitur MWC nenaudojama apart DB, o šeip tobulėk, iconos gražios. Atspėjai. Iš kur tokoas zjbs iconas parauni? Piešiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Right 1 Parašė Kovas 25, 2016 Ne, esu pro gfx'eris, bet man atrodo kad tokie rangai labai greitai padaromi, toks jausmas kad kažko truksta, ir bg kažkoks negražus, forumui tikrai netiktu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medecine ♦ 21 Parašė Kovas 26, 2016 Ne, esu pro gfx'eris, bet man atrodo kad tokie rangai labai greitai padaromi, toks jausmas kad kažko truksta, ir bg kažkoks negražus, forumui tikrai netiktu. Na šito forumo forumo rangus galima daug greičiau padaryt, nebūtų net ką daryt. Be to išmok skaityt, šitie rangai skirti ne šiam forumui, ir kokio b*bio jūs lyginat šito forumo rangus su mano rangais? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 26, 2016 Nu nežinau, gal visai ir neblogi tokie, bet taip atrodo lyg kažko trūktų, beje už dabartinius forumo rangus jie tikrai negeresni Sano_Martini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bendziaks Orbit 330 Parašė Kovas 26, 2016 Asmeniškai man žiūrisi visai neblogai, gražios iconos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Poteris 1 Parašė Kovas 26, 2016 Labai gražūs rangai, sekmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Gegužė 6, 2016 Nežinau kaip kitiems bet man šitie gražesni nei dabartiniai +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Va,va,va čia jau tikri rangai šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 19, 2016 Gražūs rangai! Man patiko, sėkmės kuriant kitus nuopstabius darbus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose