Nico_Moretti 3.668 Parašė Kovas 6, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nico'Moretti • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Powell • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už skraidymą kiaurai sienas, objektus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=XfNYe7jvhOs&feature=youtu.be Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Gregor 82 Parašė Kovas 6, 2016 Buvau užsibugines,ir tiesiog perėjau šituos dalykus su smcm,bet aišku kaip esat draugai visi,tai susitarsit ir priimsit anketą,bet ar verta,ar ka aš čia blogo padariau? kad perskridau objekta? kuriam buvau ibugintas? gal turi pilna video,kaip bmw_bmw mane paveze ir isibuginau? nu bet aišku,tik pakenkti norit tai priimsit čia kad isibuginau į vidų. taigi labai atsiprašau,ir jeigu suteiksit šansą,daugiau tai nepasikartos.. Mantvydė_Epic Mantvydas_Mepic J'Excite 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Kovas 6, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose