Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Vilhelmas_Rozovas

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vilhelmas_Rozovas


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016:03:08


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie 3 metus


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Papasakojo draugas, ir daug kas iš mokyklos čia žaidžia.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Labai geras serveris daug animaciju, ne vien kad važinejies su masina ir gauni į minute pinigus, o dar papildomai atlieki savo paskirties darbą. 


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip visas, nebuvo labai sunku nes esu jau mano manimu patyres zaidejas tai gan greit atlikau kas buvo liepiama.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Metkriciu,Picerijoje, dabar dirbu ukininku. Įdomiausi darbai buvo metkirtys ir dabar ukininkas. Nuobodžiausi Picerijso darbininkas. Pelningiausias ūkininko darbas.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Pasinaudojus /gps viskas labai lengva ir aisku.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Kai reikia rasti naujus obijektus, o paskiau viena kart panaudojsu prisimenu visas vietas kur vaziavau.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip sendiena buvau sumustas uz nieka.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Jo labai palengvina keliavima nuo tasko A i taska B ir gan daug vietu kur galima isisnomuoti dvirati.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Buvau pora kartu panaudojas /padmins, labai padejo.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko issikviesti taxi ne karta, isties gan greitai atvyko, ir buvau maloniai nustebes.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Dar neteko su neaiskiomis situacijomis susidurti viskas labai graziai buna isdestyta.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Sis serveris yra labai geras, mano nuomone reiktu tik daugiau darbu be direktorio pakvietimo, bet seip cia viskas yra puikiai paaiskinama, o jai kas nesuprantama tai panaudoji /padmins.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.