Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 27, 2014 Sveiki daug kam neeina žiurėti piratišku,va original,bet rūsų kalba,labai gerai išverstas.http://kinogo.net/5304-zaneslo-2014.htmlJei nesunku paspauskit rėp+ :/ Radek_Hulk Agnius_Red Gerardas_Kawaii 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Tau vis didėja -rep.. Šaunuolis. Čia ant bairio. Geras video, bet rusiškas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 27, 2014 Rusiškas...... nepatinka nieko nesuprantu net nežes noriu su titrais lt ar jau bent anglu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 27, 2014 Internete jau yra lietuviškų versijų , kam rusikas žiūrėt ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 27, 2014 Internete jau yra lietuviškų versijų , kam rusikas žiūrėt ? Numesk LT kalba. P.S jau aš buvau ikėlęs redirected. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 29, 2014 Rusų kalbą ne visi supranta, pagauni gi. Na tai žodžiu.. Nieko gero, bet bent jau mintis yra su pagalba. MLDC Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Storm 8 Parašė Sausis 21, 2015 Per Youtube galima rasti orginalą, bet reikia užtaikyti, nes užblokuoja greit,dėl autorinių teisių pažeidimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 22, 2015 Turiu diske full HD, kam reikia galiu atsiūsti už kokią paslaugėlę, orginalą LT kalba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 22, 2015 Turiu diske full HD, kam reikia galiu atsiūsti už kokią paslaugėlę, orginalą LT kalba. Nu tai davai mestelk skype, susitarsim kažką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 22, 2015 Esu mates filmą LT kalba, gerulis filmas. Šaunuolis kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus filmas-i šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose