Putinas 184 Parašė Kovas 13, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Jonhson • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:čytinama,pradejau as ji saudyt, jam jau dege masina, ir krc ,jis susitvarke su sobu ar kuo ten,nes masina nebesprogo • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 13, 2016 Ką tu čia nusišneki nesprogo ?... Video net matosi kaip ji sprogsta per tave bane sėdžiu "keikiuos"... Jimmy'Cold 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 13, 2016 Jums dar reikėtų jailo sudėt už šaudymą mieste... Net krovinio iškraut negalima žmoniškai ,sušaudo... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Kovas 13, 2016 KAip jinai tau sprogs?jeig buvai masinoi ir tu susitvarkei ja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 13, 2016 Šią dieną 2016-03-13 į 21:10, Minde_Fine rašė: KAip jinai tau sprogs?jeig buvai masinoi ir tu susitvarkei ja. Tu gal durnas vpš ? Kokiu dar ji būdu turi sprogti? Video net matosi, kaip ji sprogsta...Ne tavo mados esu, kad nesąmonęs daryčiau ant kiekvieno kampo ir tokių šūdų kaip čytai per penkerius sa-mp žaidimo metus nenaudojau... Aiškina jis mat savo teorija šerlokas (keikiuosi)... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Kovas 13, 2016 mes tave sauddem matosi efketas kaip jinai dega,turejo sprogti bet kazkodel nesprogo Mantas'Lietuva Pablo_Gavno 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 13, 2016 Šią dieną 2016-03-13 į 21:21, Minde_Fine rašė: mes tave sauddem matosi efketas kaip jinai dega,turejo sprogti bet kazkodel nesprogo Ne nu tu stobalei durnas, stobalei durnas... Nieko daugiau negaliu aš tau pasakyti... Ir + kai jūs mane šaudėt aš iškraudinėjau krovinį, kadangi krovinys yra iškraunamas mašinos HP nesiima... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Kovas 14, 2016 Anketa netvarkinga, trūksta įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose