Putinas 184 Parašė Kovas 13, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Jonhson • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:čytinama,pradejau as ji saudyt, jam jau dege masina, ir krc ,jis susitvarke su sobu ar kuo ten,nes masina nebesprogo • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 13, 2016 Ką tu čia nusišneki nesprogo ?... Video net matosi kaip ji sprogsta per tave bane sėdžiu "keikiuos"... Jimmy'Cold 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 13, 2016 Jums dar reikėtų jailo sudėt už šaudymą mieste... Net krovinio iškraut negalima žmoniškai ,sušaudo... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Kovas 13, 2016 KAip jinai tau sprogs?jeig buvai masinoi ir tu susitvarkei ja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 13, 2016 KAip jinai tau sprogs?jeig buvai masinoi ir tu susitvarkei ja. Tu gal durnas vpš ? Kokiu dar ji būdu turi sprogti? Video net matosi, kaip ji sprogsta...Ne tavo mados esu, kad nesąmonęs daryčiau ant kiekvieno kampo ir tokių šūdų kaip čytai per penkerius sa-mp žaidimo metus nenaudojau... Aiškina jis mat savo teorija šerlokas (keikiuosi)... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Kovas 13, 2016 mes tave sauddem matosi efketas kaip jinai dega,turejo sprogti bet kazkodel nesprogo Mantas'Lietuva Pablo_Gavno 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 13, 2016 mes tave sauddem matosi efketas kaip jinai dega,turejo sprogti bet kazkodel nesprogo Ne nu tu stobalei durnas, stobalei durnas... Nieko daugiau negaliu aš tau pasakyti... Ir + kai jūs mane šaudėt aš iškraudinėjau krovinį, kadangi krovinys yra iškraunamas mašinos HP nesiima... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Kovas 14, 2016 Anketa netvarkinga, trūksta įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose