Lukonic_These 6 Parašė Kovas 15, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Nojus 142. Miestas, kuriame gyvenu:Marijampolės apskritis (Suvalkas:D)3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):Jeigu kam reikės rašykit į PM 4. Mano pomėgiai, hobiai:Ekstremalus sportas šaškės ir t.t:D Jei rimtai tai Krepšinis,slidinėjimas ir t.t5. Mano broliai, seserys:Turiu brolį 23 metų. 6. Mano ateities planai:Susikurt savo šeimą,susirast normalią paną.Kaip ir visų. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016/03/10 lyktais nepamenu gerai:D 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje:Lukonic_These1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote):Oi čia buvo senai vienas projektas usidarė ir su buvusiu savininku kalbėjom išsivystė tokia kalbą kur koks geresnis serveris Jis pasakė kad įra toks Greenside na aš apsižiūrėjau bet vis rasdavau kitų serverių,bet kaip jie visi taipogi usidarė usukau į čia.1.4 Mano pasiekti pasiekimai:Na šiame serveryja nieko.1.5 Mano ateities tikslai serveryje:Siekti direktoriaus ar bent įgauti savininkų pasitikėjimą. 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka:1.1.2 Mano nuotraukos komentaras:Žiūri žiūri *cenzūra* bratkis nufotkina Nesmerkit labai jau:D Žinau ne vienas iš gražesnių edvis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Kovas 15, 2016 Big d1ck is back in town Kappa Sekmės žaidime, jei ko reikės, kreipkis /padmins BĖDA Mrs Nobody 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelija_Yeah 0 Parašė Kovas 15, 2016 Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Kovas 16, 2016 Galėjai ir normalesne nuotrauką įkelti Nojau, bet sueis jei ko reikės kreipkis į mane /sms Manuelis_Noriega Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff'Johnson 1 Parašė Kovas 18, 2016 Sveikas, malonu susipažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fred_Vercetti 43 Parašė Kovas 18, 2016 ♦ Sveikas , malonu man susipažinti su tavimi , linkiu tau sekmės, tiek serveryje , tiek realiam gyvenimė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis'Badass 10 Parašė Kovas 19, 2016 Sveikas, gero žaidimo. Neblogi siekiai serveryje,sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Liudvo_Malibu 0 Parašė Kovas 20, 2016 Sveikas, sekmės serve ir gero žaidimo, o šeip nuotrauką galėtum idėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Kovas 23, 2016 Tema neatitinka skilties reikalavimų (Jūsų prisistatymo šablone privalo būti įkelta Jūsų fotografija, nes mums patiems (forumo lankytojams) įdomu kaip jūs atrodote), todėl yra rakinama. Tema ir vėl bus atvira, jei jos autorius susisieks su manimi ir sutiks įkelti nuotrauką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose