Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas forumui

Lukas_Bitlas

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Bitlas


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Mano manymu tokių skilčių temų, kaip "Architektų darbeliai", "Muzika" ir pnš. nereikia užrakinti, nes tas temų rakinimas yra bereikšmis, galima sakyti, jog moderatoriai freepostina užrakinėdami temas, nes kiek pastebėjau visi rašo: Tema rakinama. Koks tolkas rašyti tema rakinama? Aš manau, kad tų skilčių temos išvis turėtų būti nerakinamos ir atviros diskusijoms. 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Tarkim skiltyje "Architektų darbeliai" darbų autoriai sulauktų daugiau kritikos, na ir pats forumas gyvesnis būtų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Argumentuok kodėl nėra tikslo rakinti temų kurios nėra populiarios tarp forumo lankytojų?

 

Mes rašome tema rakinama ne dėl freepostų, o dėl to, nes tvarkingiau atrodo nei paprastai užrakinta tema.

Koks tikslas rakinti temas, kurios yra skirtos diskusijoms? Pvz: Tema, kurioje žmogus prašo pasiūlyti dainų. Ta tema kelias dienas pabus neaktyvi ir koks nors (atseit gerutis) moderatorius užrakins temą, nes toks jo darbas. Ir kokia prasmė užrakinti tokias temas, kuriose bet kada kas nors dar gali kažką pasiūlyti? Tarkim tu sukuri temą, kurioje ieškai kokios ginklų modifikacijos ir tau pasiūlo kokias 2-3 modifikacijas, bet jos tau nepatinka, tema būna neaktyvi dieną, kitą ir ją užrakina moderatorius, nes ji neaktyvi, bet tu vis dar nesulaukei norimos modifikacijos. Tai ką šiuo atveju daryti? Kurti vėl naują tokią pačią temą? Ar rašinėti moderatoriui, kad atrakintų temą? Dar vienas pavyzdys: Tarkim tu kuri savo muzika ir nori ja pasidalinti šiame forume ir sulaukti kitų žmonių nuomonių, ar jiems patinka, ar ne. Po pirmos, antros dienos tema tampa netokia aktyvi, moderatorius pamato ir kaipmat užrakina, nes toks skaitosi jo darbas. Tu sukuri vėl tokią pačią temą norėdamas sulaukti kritikos, bet tema vėlgi iškart užrakinama, nes tokia tema jau buvo sukurta. Kur logika? Moderatoriai turi prižiūrėti forumą nuo freepost'erių, reklamų ir pnš, o ne rakinėti temas....

 

Tvarkingiau atrodo? Jeigu norit tvarkos, tai išvis ištrinkit temas, tada bus tvarkinga. Suprantu, kai kokioj unban skiltį rašo: Atblokuotas, arba neatblokuotas, arba papeikimų skiltyse: Priimta, gauna įspėjimą, arba atmesta, bet kai beprasmiškai rašo tema rakinama, tai atrodo tikrai vaikiška. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.