Impressible_Lauriz 471 Parašė Kovas 17, 2016 Sukūriau jums parašą ir darbalaukį. Gero naudojimo! Hot_Anonymous Velnelis Camel Alfredo_Mclaren 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Kovas 17, 2016 Ačiū panaudosiu vieną ^.^ Kurk toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 17, 2016 Gražus darbelis, tik galėtų vos vos mažiau būt visokių efektų esu žmogus kuriam labiau prie širdies juoda,balta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Skrajojantis_Olandas 1.154 Parašė Kovas 17, 2016 Iš ties gražu, sekmės tolimesniuose darbuose. Kevin.Levrone 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Kovas 17, 2016 Parašas chujovai atrodo. Šiaip jei ne tas stroke, tai nelabai liptu tas tekstas, dabar jis lyg ir limpa lyg ir ne. Gražus BG viską išgelbėjo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Kovas 17, 2016 Parašas chujovai atrodo. Šiaip jei ne tas stroke, tai nelabai liptu tas tekstas, dabar jis lyg ir limpa lyg ir ne. Gražus BG viską išgelbėjo Vou vou,gal ir buvo tavo nuomonė įdomi,bet dabar matau,kad čia susinervinai,kad užpildžiau į GFX'erį 1. Ten ne stroke o Atom Array (tipo su C4D dirbi? ) 2.Iš darbalaukio buvo padarytas parašas,tik uždėjau black barus, ačiū didysis kritikuotojau Jeremy Santos Hot_Anonymous Marcus_Sullivan 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Kovas 17, 2016 Vou vou,gal ir buvo tavo nuomonė įdomi,bet dabar matau,kad čia susinervinai,kad užpildžiau į GFX'erį 1. Ten ne stroke o Atom Array (tipo su C4D dirbi? ) 2.Iš darbalaukio buvo padarytas parašas,tik uždėjau black barus, ačiū didysis kritikuotojau nesusinervinau XD asmeniskai man tas pats, kas uzpilde, ant nieko nelaikau neapykantos, jei dabar bandei uzstumt, manau nepavyko XD Su C4D nedirbau gal menesi, nes tiesiog buvau uzimtas daug rimtesniais reikalais, uzpildziau vien del to jog, kazka prisimint, kad butu uzduociu;) zodziu zmogau, maziau tu cia bandyk kazka primest, zeme apvali, kiekvienas spjuvis is burnos i ta pacia burna sugrista Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 17, 2016 Nu man asmeniškai tai negražiai padariai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Kovas 17, 2016 nesusinervinau XD asmeniskai man tas pats, kas uzpilde, ant nieko nelaikau neapykantos, jei dabar bandei uzstumt, manau nepavyko XD Su C4D nedirbau gal menesi, nes tiesiog buvau uzimtas daug rimtesniais reikalais, uzpildziau vien del to jog, kazka prisimint, kad butu uzduociu;) zodziu zmogau, maziau tu cia bandyk kazka primest, zeme apvali, kiekvienas spjuvis is burnos i ta pacia burna sugrista Užstumt? Tu neprikolink taip,aš išsakiau savo nuomonę kaip ir tu. Tu gal koks poetas būsi? Ar tiesiog repuko prisiklausęs ir vaidini čia "white nigga"? Norėčiau užtumt,užstumčiau man ne problema,tiesiog aš moku gyvent taikoj Velnelis Camel 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Sanchez 46 Parašė Kovas 17, 2016 Gražusss darbelis, tik galejei bg uždėti kažką susijusi su serveriu nes dabar kažkoks miškas ( nesakau kad negražu ) na bet jeigu tau gražus toks tada su tavimi sutinku, nes jug visu skoniai nevienodi ! Sekmės kituose darbuose ! :* Joshua Murphy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Kovas 17, 2016 Darbalaukis tikrai gražus , tačiau ant parašo kažko trūksta , nesu tokių dalykų ekspertas bet nelabai gražiai žiūrisi . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 18, 2016 Visai gražus sakyčiau, tik galėjo kažkas būt geriau su tuo fonu, nes tie medžiai bent jau man kažkaip nelabai gražiai tinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fred_Vercetti 43 Parašė Kovas 19, 2016 ♦ Man irgi visai patiko , šaunuolis gražu tikrai. Gregory_Mercanti 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Va čia tai jo, jau panašiau į (Žaliaja pusę) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose