Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Arnoldas_Fokus

Guest Arnoldas_Lit

Rekomenduojamas pranešimas

Guest Arnoldas_Lit

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Arnoldas_Fokus

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.03.17 (Šiandienos)

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 2014

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš youtube, jūsų puikių pamokų ir aprodymų.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Pasirinkau šį serverį dėl įvairiausių modifikacijų. Pastebėjau dažni atnaujinimai. Serverio Administratioriai puikiai dirba, serverio Kūrėjei dažnai būna prisijungę.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Dėja.. Neivygdžiau, jos manęs kaškaip nesužavėjo. Ištiesių greičiau norėjau išbandyti šį nuostabų serverį.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Buvau susikūręs kita paskyra prieš 2mėnesiu šį serveri išbandyti. Dirbau metkirčiu ir labai patiko, dar netgi labai patiko Gaisrininkų darbas.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sudėtinga ją rasti. Viskas aiškiai parašyta ir pažymėta

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Beabejo, nes esu naujokas.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kolkas dar neteko, net nebuvau apšaudytas.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pakanka, tik mašinų labai mažai.. Tenka minti dviratuką. Bet kaip sakoma sportas sveikata

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudoju /padmins komandą jeigu kaško nežinau arba noriu paklausti ir visada gaunu atsakymą.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko kviesti TAXI firmą. Ir labai nustebau, kai jie greitai atsakė ir atvažemo.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Ištiesių neaišku buvo iš mano pusės, apie ginklus ir panašiai. Į šiuos klausimus man atsakė serverio Administracija. O, šeip jokių neaiškumu nekyla.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano manymu kolkas nieko, viskas labai gerai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.