Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Aston_Vilius

Aston"Vilius

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Aston_Vilius


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016/02/28 ir 19 valandos.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie tris metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš draugų sužinojau šį Sa-Mp serverį.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na, Samp serveriai man nelabai patiko nes žaidėjai buvo nemalus ir panašiai, o serveriai net netikroviški, atėjas čia nustebau kaip viskas tikroviška, todėl pasirinkau tikrą gyvenima, šį SA-MP serverį.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip visas įvygdžiau. Sunku nebuvo suprast, tik laikas biški spaudė.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Na dirbau ūkininku, gaisrininku, picerininku, medkirčiu, valytoju ir Dpd Kurjeriu. Įdomiausi turbūt buvo Gaisrininku, medkirčiu ir Dpd kurjeriu, nuobodžiausia buvo dirbti picerininku ir valytoju.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Ne, gps padėjo todėl nebūna sunku.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, beveik visada, labai padeda atrasti vietą kūrios reikia.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Anksčiau ne, dabar jau biški prisikabinėja.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Tikrai pakanka, sunku rasti irgi nėra.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar nelabai nauduojos nes draugas padeda klausimais.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dažnai tenka kviesti taksi, medikus nes reikia kad pavežtu arba duotu medicinine pažymą, sureguoja labai greitai.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Taip, serveryje viskas aišku, pokolkas dar neteko.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisti mūsų serveryje? :  Na, mano nuomone viskas yra gerai, tik apmokymų misijų laikas labai spaudžią o pinigų ne taip lengva užsidirbti.


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.