Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 28, 2014 Sveiki, gal yra žaidžiančių SMITE ? tai panašus kaip LOL'as bet tik 3D grafika, ir čerepteriai yra įvairiausi dievai, kolkas žaidimas nėra labai populiarus, bet gan idomus, aš pats mečiau LOL'a, o pradėjau šitą kapot, vis kažką atnaujina karoč. Jei kas žaidžia ir nori kartu pažaist, ar kas norite pradėti žaisti numeskit skype, pakviesiu. Pažiūrėkite Youtubėj. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 28, 2014 Ne,nežaidžiu smite,bet žaidžiu lolą ,kartais :/ kai yra žmonių ir geros kompatinos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 28, 2014 Ne,nežaidžiu smite,bet žaidžiu lolą ,kartais :/ kai yra žmonių ir geros kompatinos. Ne Freepostink, nes aš klausiau kas žaidžia SMITE ar bent jau nori pradėt žaist, o ne kas nežaidžia. August_James 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Gruodis 28, 2014 Anksčiau žaidžiau prieš kompiuterio sugedimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
August_James 1 Parašė Gruodis 28, 2014 Sudomino. Norėčiau pradėti žaisti, pakviesk mane: auginuzole . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 28, 2014 Kažkada žaidžiau patiko tikrai užkapina tas game su draugų pamenu žaisdavom, dabar nebežaidžiu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Adidas 3 Parašė Gruodis 28, 2014 Neblogas žaidimas. Pradėjau žaist Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 28, 2014 Neblogas žaidimas. Pradėjau žaist Numesk skype, kada palošim August_James 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viz_Trap 5 Parašė Gruodis 28, 2014 Kai buvo beta stadijoi žaidžiau, bet po kiek laiko mečiau. Šiaip norėčiau pradėti vėl lošti tik, kad nerandu laiko atsisiųsti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 28, 2014 Kai buvo beta stadijoi žaidžiau, bet po kiek laiko mečiau. Šiaip norėčiau pradėti vėl lošti tik, kad nerandu laiko atsisiųsti. Tai pradėk dabar ir kokį filma įsijunk ir gi greit atsius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 28, 2014 Žaidžiau Smite bet nesuprantu kaip ten herojus gerus gauti ką daryti žaidžiu žaidžiu bet nieko gero nepasiekiau nei reitingu nemačiau kad yra nu toks ant pirkolo man game jeigu būtu reitingai rankai būtu įdomiau. arba aš jų nemačiau ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 28, 2014 Žaidžiau Smite bet nesuprantu kaip ten herojus gerus gauti ką daryti žaidžiu žaidžiu bet nieko gero nepasiekiau nei reitingu nemačiau kad yra nu toks ant pirkolo man game jeigu būtu reitingai rankai būtu įdomiau. arba aš jų nemačiau ;/ Yra kaip ir lole tie ranked, reikia man atrodo 30 levelio ir gali žaisti ranked. O tuos herojus reikia pirkti. P.S. Kas čia yra zjbs, kad skinus gali pirkti už paprastus pinigus, o ne už deimantus, aišku ir už juos gali pirkti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 28, 2014 Kadaise žaidžiau, bet nudibodo ir pradėjau kitus žaidimus grajinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 21, 2015 Uooj ne, man tokė žaidimai yra nesąmonės nepatinka tokių tipai žaidimai, geriau jau minecrafta lošiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Franklin_Roosvelt 12 Parašė Sausis 21, 2015 Hmm kažkaip keista, bet sudominai su šituo žaidimuku. Pasižiūrėsiu youtubėj apie jį daugiau, jeigu patiks numesiu skype į AŽ tau gal pažaisim kartu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 21, 2015 Na iš aprašymo suprantu jog tai LOL ar DOTA stiliaus žaidimas. Na reikės pasižiūrėti youtube šį žaidimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 22, 2015 Oho, Smite žaidėjų čia yra? Reikia mokytojo, kad išmokčiau kaip žaist į AŽ parašyk! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose