Lukas'Liepinaitis 3 Parašė Kovas 21, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Mantas, 18 Metų.2. Miestas, kuriame gyvenu: Vilnius (Sostinė).3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Savo asmeninių kontaktų nedalinu (Kam reikės tas paprašys). 4. Mano pomėgiai, hobiai: Žasiti futbolą, ir krepšinį.5. Mano broliai, seserys: Brolį. 6. Mano ateities planai: Na kaip ir kiekvieno serveriečio tikslas gauti kokį nors gerą postą. Taigi manau sieksiu sau patinkačio posto, taibūtų direktoriaus posto. O poto visgi sieksiu ir kitų postų. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016.03.21 . 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Liepinaitis.1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Na serverį suradau per SuperGames forumą, ir pagalvojau kodėl gi nepabandžius. Ta taip ir atsiradau čia,1.4 Mano pasiekti pasiekimai: Pakolkas tik siekiami.1.5 Mano ateities tikslai serveryje: Pasiekti aukštumų šemia projekte. 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka:1.1.2 Mano nuotraukos komentaras: Na visi geros nuotraukos neturiu. Bandysiu pasidaryti gerą nuotrauką ir įdėti kuo greičiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Kovas 21, 2016 Sveikas *cenzūra* Vinki, sėkmės šiame serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Menian_Fierro 632 Parašė Kovas 21, 2016 Sveikas *cenzūra* ir vėl naujas accountas. Lauksime tavo fotosesijos bei naujo accounto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Kovas 21, 2016 Sveikas *cenzūra* , sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Kovas 21, 2016 Labutis, greičiau darykis ta "gerą nuotrauką" noriu tave pamatyti )))) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas'Liepinaitis 3 Parašė Kovas 21, 2016 Sveikas *cenzūra* Vinki, sėkmės šiame serveryje Sveikas, kas tas *cenzūra* s Vinkis? Visgi į šį serverį atėjau tik pirmą sykį. Todėl nežinau kas tas *cenzūra* s? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Kovas 21, 2016 Sveikas *cenzūra* , kam tuos vartotojus vėl kuriesi vistiek neišsisuksi nuo to gėdos stulpo ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas'Liepinaitis 3 Parašė Kovas 21, 2016 Labutis, greičiau darykis ta "gerą nuotrauką" noriu tave pamatyti )))) Sveikas, būtnai įkelsiu greitai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Kovas 21, 2016 Tema neatitinka skilties reikalavimų (Jūsų prisistatymo šablone privalo būti įkelta Jūsų fotografija, nes mums patiems (forumo lankytojams) įdomu kaip jūs atrodote.) todėl yra rakinama. Kai sugalvosi patalpinti nuotrauką, papiešk į privatą, atrakinsiu temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose