Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 28, 2014 Sveikučiai pabandžiau padaryti, į apsnigtą panašų tekstą, žinau gavosi nelabai, tačiau gal kažkam patiks, įvertinkit, jai nėra sunku uždėkit reputacijos taškelį, jai patiko galit dėtis ant parašo i don't care, what u do with this job. August_James Ignas Bandito Erik_Reflex 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Gruodis 28, 2014 Visai gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viz_Trap 5 Parašė Gruodis 28, 2014 Viskas neblogai tik man nepatiko tekstas- per daug šviesos, ir galėtum tekstą išcentruoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 28, 2014 Visai gerai, pirmas kartas visada ne toks geras. ;D kaip ir pirmą kartą blynai prisvyla. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 28, 2014 Visai gražus darbas man patiko, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Gruodis 28, 2014 kaip tą overlay padarei vidurį ? Krč man neina, nemoku Gerardas_Kawaii Tomas_Gokusan Velnelis Camel 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Gruodis 28, 2014 Žiauriai gražus darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 28, 2014 Galėjai tašką daugiau snieguotą padaryt ir dar kepurę užmest ant LT Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 28, 2014 kaip tą overlay padarei vidurį ? Krč man neina, nemoku padaryk tą recantlage nu pats žn, tada nedėk overlay o normal, to paprasto nekeitęs opicity padaryk 50 proc, jai reik galiu į až foto numest kur ką keist Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 28, 2014 Neblogas toks, galėjai vietoj raudono coverio tų kaimelių vaizdą kažkokį įdėtį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 28, 2014 Gražu labai, man patiko šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 28, 2014 Neblogai,man visai patiko sėkmės tau tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Adidas 3 Parašė Gruodis 28, 2014 Gražiai padarytą. Mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mada_Faka 0 Parašė Gruodis 28, 2014 nu gal ir gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Riverry 4 Parašė Gruodis 28, 2014 ' Sveikas, mano nuomonė grožio čia nelabai yra, gal ir stengeisi, bet man nelabai patiko 5/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 28, 2014 Jūs žvelkit tik į tekstą, nes tas bg nuo seno darbo, užmečiau tokį, nors galėjau tik paprastai spalvos vienos užmesti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 28, 2014 Jūs žvelkit tik į tekstą, nes tas bg nuo seno darbo, užmečiau tokį, nors galėjau tik paprastai spalvos vienos užmesti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 28, 2014 Reikejo kokių snaigių brushų atsisiust ir tada dar labiau pagražintum bent ir foną ir anketo gal kur nors užmeštum.O nepaisant to tai visai gražus darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 28, 2014 Nelabai toks tekstas, turiu omeny šriftas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 2, 2015 Gražu ir kokybė gera, maladėc. Carlos_Riverry 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose