Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Pro_Lux

Pro_Lux

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Pro_Lux


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Tiksliai neprisimenu, bet 2-3 dienos tikrai žaidžiu šį serverį.​​ 


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ SA-MP serveriuose žaidžiu jau gana ilgą laiką. Esu žaidęs daugelyje serverių. Tai būtų virš vienerių metų. 


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Apie šį serverį sužinojau per Youtube, kai žiūrėjau įvairiausius „video“ ir radau GreenSide.Lt serverio prisistatymą. Tiesą sakant, mane sudomino šis projektas ir nusprendžiau pamėginti jame pažaisti.  


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na man buvo atsibodęs vienas SA-MP serveris, tai LMG, ir ieškojau naujesnio bei įdomesnio serverio, tai radau GreenSide. 


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Tiesą sakant, iš pradžių buvo sudėtinga įsigilinti į pateiktas užduotis, bet kai labiau įsigilinau, jas buvo lengva vykdyti. 


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Teko dirbti visus darbus be direktoriaus pakvietimo, jie buvo visi vienodai įdomūs, turintys savo privilegijas. Pelningiausi darbai mano manymu buvo gamyklose, o nuobodaus darbo taip ir neradau. 


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Pasinaudojęs /gps komandą, tai nebuvo sudėtinga rasti, bet dabar šiek tiek pražaidęs šiame serveryje, pradedu jau ir be /gps komandos rasti visokiausius objektus.  


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kartais dar tenka, bet daugiau naudojau, kai tik pradėjau žaisti, nes stengiuosi greitai mokytis ir vietas rasti be /gps komandos.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Vieną ar du kartus buvau nušautas be priežasties.  


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Tiesą pasakius, labai nuomotais dviračiais, ar mašinomis nesinaudoju, labiau naudoju darbines transporto priemones, nes stengiuosi labiau užsidirbti pinigų bei įgyti patirties taškų.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Pradėjęs žaisti naudojau šias programas, kad administratoriai padėtų apsiprasti šiame serveryje, buvau paprašęs pagalbos „kaip pradėti žaisti“, tačiau sulaukiau tik vienintelės pagalbos, kad reikia vykdyti apmokymus.    


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Tiesą sakant, bandžiau naudotis šia programa, kad taxi darbuotojai mane pavėžėtų iki tam tikros vietos, tačiau neperpratau sistemos, kaip ten rašyti reikia kviečiant...


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas lyg ir aišku, viskas aiškiai išdėstyta, tačiau kaip ir minėjau su /kviesti komanda šiek tiek pasimečiau.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Aš manau, kad galėtų būti taip, kad kai naujokas užsiregistruoja į serverį būtų įteikta šiek daugiau pinigų bei XP patirties. Bet čia tik mano nuomonė.


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.