M'Blooperis 56 Parašė Kovas 28, 2016 -Laba rytą visiems- Vakar truputį dariau šiokį tokį veiksmą, tad nieko nelaukdamas pristatau jums savo darbą ... https://youtu.be/QHfgqDpMkfA Gruzinas_Sampo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Kovas 28, 2016 Karoče, tiems, kas žiūrėjot su ausinėm, parašykit man, nukreipsiu pas gerus daktarus, tragiškesnio soundtracko net su žiburiu nerastum. Iš video pusės, irgi baisu. Editas tragiškas, klipukas kimba. Ir jo, nuo kada 5 mašinos tau čia meetas? Ir išvis, koks turi būti gyvenimo sugadintas, kad išvis kurt tokio tipo filmukus? Aš primetu tave, čj nuvarei į skelbimų kontorą "Yoo mašinų meetas, filmuosiu bus linksma" Nu ką žn, mano nuomone, iš tavęs filmukų kūrėjas kaip iš šuns breikdanceris. M'Blooperis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Garreth 1 Parašė Kovas 28, 2016 Aš tai visai UŽ tokius dalykus, buvau ir aš kažkada padaręs tokį meet'ą, bet kitam servery, tai ten nors ir mažai atvažiavo, bet tokias nesąmones darė, tai čia dar gerai, kad visi klausė. Nu muzika iš tiesų nekokia, bet malonu, kad stengeisi. Sėkmės. M'Blooperis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Mikha 10 Parašė Kovas 28, 2016 Jo muzika, galėjiai ir geresnė, o su montavimo.. Nelabai mokinkis , biški dar lagina mačiau. Šiaip tai neblogai, maladėc, kad kažka darai M'Blooperis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
M'Blooperis 56 Parašė Kovas 28, 2016 Dekui Punto, Garreth, Pauliau, jūsų nuomonė lieka jūsų... Tikrai pats žinau kur reikia tobulėti ir pnš... Na kai turėsiu geresnį PC procesorių tikrai pagerės kokybė ir nebelagins... O su muzikai , tai sunku buvo pasirinkti ... kitą kartą bus geresnė... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Cheka 6 Parašė Kovas 28, 2016 Video yra kur tobulėti, patariu kitą kartą filmuoti su programomis kurios filmuoja geresne kokybe, patarčiau OBS ar Fraps'us, reikėtu sumažinti efektų kurie nėra vietose. Ir nesupratau, kampe matosi kad būna apie 60fps, bet video žiūrisi lyg būtu mažiau 20, pabandyk renderinant naudoti 720p30 ar 1080p30. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Fashio 35 Parašė Kovas 28, 2016 Jau galvojų atėjau pažiurėt BMW meeto kaune Suklydau nežiurėjau pilnai video nes tikrai buvo nuobodus, nenaudok effectu nes fps muša ir video kokybė prastėja su visokiausiais laggais ir fps dropais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Kovas 28, 2016 Trumpai ir aiškiai - nebekūrk. Tavo kompiuteris lagina, kaip nežinia kas, net neįmanoma žiūrėti tokio video, taip pat grafikos x16 rėžia akis, fps kiekis kampe bei bandicam užrašas. Video efektai irgi nieko gero (spalvų keitimas ir kt.), pats veiksmas irgi nieko įdomaus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
tikrai ne galaxi 37 Parašė Kovas 28, 2016 Ash tavo gerbejas mody tu prof video montuotojas ! Pasirasysi man ant maikutes? Logan_Wilson Tony_Mix 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei mėnesį. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose