Deividas_Pro 2 Parašė Kovas 28, 2016 Anketa (privaloma) : Jūsų Vardas_Pavardė : Deividas_Pro Kokios pagalbos jums reikia : Noriu atgauti pinigus,nes mano apgavo scemeris. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Buvo taip, buvau ts ir mane papaukino kažkoks Fred_Malboro ir sako ateik pas mane į serverį reikia patestinti, sako atsidėkosiu, sakau gerai, jis man numetė ip adresą aš nuėjau į serverį, bet užsidėjau tokį pat nick ir slaptažodį kaip ir Greenside, atėjęs į serverį jis atsigetino pas mane ir aš rr tuoj gryšiu sakau gerai, jis taip ir nebeatėjo, jungiuosi į greenside žiūriu nebėra nei sultan, nei nrg, nei 100k, tad va ir mane apgavo taip pat kaip ir Dovydas_Gurksnys, tada noriu atgauti nuostolius kuo greičiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Martini 0 Parašė Kovas 28, 2016 (redaguota) Atsiprašau jog gal freepostinu. Bet galiu pasakyti jog neatgausi, tai yra tavo problemos jog tu *įžeidimas* jungeisi su tokiu pat passwordu į kitą srw kuris neturi žmonių. Forumo narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Kovas 31, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Pro 2 Parašė Kovas 31, 2016 Ten buvo 4 žaidėjai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jetas_Lee 4 Parašė Kovas 31, 2016 Man ir tas pats buvo kituose serveryje (Serverio neminėsiu) irgi rašo tame serve atėje 5 žaidėjai į tokį ir tokį servą ip numetė gaus adminus drk pasirinktą xp ir pan. Nu susigundžiau neturėdamas patirties apie apgavystęs ir nuėjau laukiam visi sako, kad norim tokio ir tokio drk jis afk buvo aš galvoju taip ıtardamas, bet paskui galvoju, gal nieko čia šiaip nuėjo į AFK ir tada po kiek laiko vienas sako, kas užsidėjo kita passwordą galvoju ir nueinu į servă nu bandau jungtis gerai suvedžiau slaptažodį ir neina ir db žinau, kad norint nueiti į serverį reikia pasikeist savo passwordą kitam serveryje kitą uždėti ir viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Pro 2 Parašė Kovas 31, 2016 O aš užsidėjau viską tą patį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jetas_Lee 4 Parašė Kovas 31, 2016 Tai čia pamoka, kad nesidėtum to pačio slaptažodžio, kurie bando gundyti ateiti į servą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Pro 2 Parašė Kovas 31, 2016 Dabar jau zinosiu,kad nesidėti tokio pat paswordo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Balandis 3, 2016 Pateik tikslią datą kada viskas įvyko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Pro 2 Parašė Balandis 3, 2016 Tai įvyko kovo 28d. kai pamačiau, kad nieko nebėra užpildžiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mobis_Fine 0 Parašė Balandis 7, 2016 (redaguota) O man ir yra taip buvę. Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Redaguota Balandis 8, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Pro 2 Parašė Balandis 15, 2016 Rokai, šnd jungiuos i serveri ir ismete slaptą klausimą, kazkas buvo prisijungę į acc su kitu ip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Balandis 15, 2016 Už aplaidumą ir neatsargumą pinigai nebus grąžinami. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose