Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas mechanikų darbui

Edvinas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tnt_Edwax


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi sugalvojau tokį įdomų dalyką, kaip padaryti dar realesnį gyvenimą serveryje. Manau būtų įdomu, žaidėjas jei turi nuosavą transporto priemonę (nesvarbu ar tai motociklas, ar lengvas automobilis). Nusipirktum nuosavą transportą, ir pavyzdžiui, kai nusiperki tarkim mašiną, su ja važiuot galėtum iki 1'000 kilometrų, tada reikėtų keisti tokį dalyką kaip akumuliatorių ar panašiai. Jei nekeistum po 1'000 kilometrų ir toliau važiuotum, greičiau išsikrautų mašinos kuras (ELEKTRA), tai kai žmogus pravažiuotų 1'000 kilometrų išmestų skydelyje kokį nors raudoną paveiksliuką, kad jau reikia keisti akumuliatorių ir greičiau daug išsikrautų automobilis (pasibaigtų elektra). Tada žmogus kviestų mechanikus, arba važiuotų iki jų garažų ir mechanikas pakeistų jam akumuliatorių (komanda: /keistiakumuliatoriu), mokestis būtų 500-1'000$. Tai manau daugiau veiklos mechanikams ir realesnis gyvenimas serveryje būtų, juk su automobiliu važiuoti galima daug, tačiau akumuliatorių jei eitų keisti, tai daug įdomiau būtų. Galima, kad ir kas 1'500 km. keisti akumuliatorių, čia jau nuspręsti jums. Didesnis uždarbis mechanikams. Aišku pinigai manau geriau už akumuliatorių pasiskirstytų taip; 50% žaidėjui, 50% į darbo fondą. O jei nebūtų mechaniko, tada akumuliatorius mechanikų garaže kainuotų 2'000$. Panašiai kaip su medicinos pažymėjimu. žinoma, žmonės dažniausiai dirba su darbiniu transportu, tai tiek ir važinėja su nuosavomis transporto priemonėmis. Tačiau, manau tikrai būtų žmonių, kurie keistų akumuliatorių, vistiek kiekvienas pasivažinėjimas ir rida automobilio kyla. 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau darbo ir daugiau uždarbio mechanikams. įdomesnis gyvenimas ir realesnis būtų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

aš už, visai neblogai, tik manau kad 1k km biškutį per daug :D tai kas kokį 500 arba isvis random padaryt tarp 500-1000 padaryt kad pvz vieną sykį ant 550 akumas nusėstų o kita sykį ant 700 kažkur ar pnš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Rajono_Meras  Svečias  Wizard_Airidas 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.