Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas +rep sistemai

Minde_Johnson

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Minde_Johnson

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Siūlau padaryti galimybe uždėti +rep kitam žaidėjui, kadangi daug GRP serverių tai naudoja sumaniau padaryti tokį dalyką, kad + rep neitų dėti be priežasties. Kaip tai suprasti ?

Pavyzdžiui nori uždėti žaidėjui +rep, parašai komandą /rep Vardas_Pavardė ir tau išmeta gui langą, jame turi įrašyti pranešimą už ką jis yra skiriamas ( ne trumpesnį nei 100 simbolių ). Pranešime negali būti nei keiksmažodžių nei sakinių kaip „MLDC, PAGETINO, ŠITAS BIČAS YRA LIUKS, GERAS“ ir t.t Jeigu pranešime tokių simbolių nėra žaidėjui rep taškas užsideda sėkmingai. Kad neatsitiktų taip, kad visi tuojau įdėjus sistemą pradėtų ją būginti tai pat siūlau padaryti, kad mažiau nei 1500xp turintis žaidėjas rep taško negalėtų uždėti ir, kad tas pats žaidėjas tam pačiam žaidėjui kuriam ką tik uždėjo rep tašką galėtų jį dėti ne mažiau, kaip po valandos.Tai pat galėtų būti rep taškų sistema įtrauktą į serverio /top sąrašą. Beto manau būtų dar puikiau, kad galimą būtų su komanda /rtaskai – peržvelgti kito žaidėjų turimus rep taškus ir 5 žmones su priežastimis kodėl buvo uždėti rep taškai ir kas uždėjo.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog būtų galimybė stengtis daugiau dėl kitų ne vien dėl savęs, kad teigiamų atsiliepimų turėtum kuo daugiau. O ir lenktyniauti kas daugiausiai turi dar įdomiau.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  -

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš nemanau kad tai reikalinga. Tam galima ir parašyti į /sms ačiū labai ir kaip kas maloniau negu +rep. Ir beto dėl administratoriaus kad pagetino tai yra ir komanda /nd )

Jeigu malonūs ponai perskaitytumėte pranešimą iki galo tokių dalykų nerašytumėte. Apie get kaip tik buvo rašyta visiškai skirtingai... Tu apskritai matosi kaip supratai temos turinį... Laukiu daugiau protingų komentarų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

PRIEŠ. Mano nuomone tam yra forumas, matys žmogus kokia reputacija turi ir užtenka. O kam to reikia žaidime? Tai paskui ir bus visoki postai, skelbimai ir nesąmonės: Uždėk man rep ir gausi 1'000 eurų. Tai ta reputacija bus nupirkta, forume yra ir užtenka. Nereikia čia tokių vaikiškų nesąmonių, kaip kituose vaikų serveriuose. Daug geresnių idėjų yra žaidimui, taip, kad visa galva prieš tokias nesąmones.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

aš manau kad nebloga įdėja visai gerai gal būtu bet ne nuomanęs viskas priklauso sekmės tau toliau galvoti geresnias įdėjas.

 

 

Narys gauna žodinį įspėjimą už;

• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;;

Redaguota Hugo_Armani

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.