Gerardas_Kawaii 191 Parašė Gruodis 31, 2014 Sveiki,šiandien siūlau forumo pasiulymą,jis būtų toks sukurti Top 3 ar Top 5 Forumo lyderius pagal reputacijos kiekį. Ignas Bandito Darrel_Johnson 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Prieš,juk iš tu topų duonos nenusipirksi.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 31, 2014 Sveikas,manau tai yra nereikalingas dalykas,AŠ PRIEŠ ŠĮ PASIULIMĄ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 31, 2014 Manau, kad nereikia šio dalyko. Manau yra svarbesnių dalykų kurių reikia padaryti forumui ir visam projektui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 31, 2014 Manau nereikalinga, užkimšim nereikalingais falykais forumą ir užlūš jeigu silpnas hostas. Aš LRIEŠ šiam pasiūlymui, atleisk, Gerardai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Gruodis 31, 2014 Prieš,juk iš tu topų duonos nenusipirksi.. Tai juk,jeigu yra Aktyvumo,pranešimų tai kodėl repų negali būti:? Ignas Bandito Darrel_Johnson 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 1, 2015 Pries konkreti nesamone.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 1, 2015 Aš manau kad irgi prieš kam jo reikia juk užtenka tų pranešimų ir praleisto laiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 1, 2015 Nieko prieš tavo idėja neturiu, gali daryti man netrukdys. BET įvedus šį TOP'ą atsiras taip vadinamos "reputacijų aukos", kurie kursis naujus acc norėdami užsidėti reputacijos taškus ir pakilti į viršų, norės, kad juos pastebėtu. Pradės žmonės keitinėtis reputacijom. Patys žaidėjai nervuosis, kad tarkim jį (žaidėjas esantis topuose) aplenkė turimais reputacijos taškais. Mano nuomonė nereikia tokio TOP'o, na bet kaip ir minėjau man tai netrukdys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Sausis 2, 2015 Sau like su kitu acc prisidedi ir top'as tj nemanaunar naudinga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Sausis 2, 2015 Tai juk,jeigu yra Aktyvumo,pranešimų tai kodėl repų negali būti:? Kas iš tų tavo repu kad tu turi daug galvoji tai ir tupėsi topuose nenusišnekėk. PRIEŠ jos tikrai nereikia kam tokia įdėja.. Net nepadės plėstis serveriui.. Ir tokios įdėjos jau būvo siūlomos taigi retkarčiais perlėk per siūlomas temas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 2, 2015 Taigi jau buvau sukures tokia tėma ir visi sake prieš tai nebus sukurta manau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Riverry 4 Parašė Sausis 2, 2015 ' Sveikas, aš esu Prieš Šią Idėja. Argumentuoju : - Nieko gero įdėja nes Kaip sakė kažkuris Iš JOS DUONOS NEVALGYSI. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 2, 2015 Prieš, kas iš tos reputacijos ? ir be to buvo toks pasiūlymas. Manu tik foruma apkraus ir viskas. Beviltiška. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 2, 2015 Aš nesutinku ta jūsų reputacija mano manymu nėra visai verta, ir taip reikia išsiskirti kažkuom nuo kitų SA:MP tinklalapių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Sausis 5, 2015 Reikalingas šitas dalykaz kas nori pasigirt savo reputacija .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose