Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.2]Pasiūlymas serveriui: Dyleriai

Rokas_Magical

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokas_Magical


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pastebėjau viena dalyka kad serverį nėra tokios aktyvios gaujos, kai nori narkotikų nežinau iš kur jų gauti, tai manau kad serverį tikrai yra vietos vienai darbovietei "Dyleriai" jų darbas bus pardavinėti Narkotikus (Hašiša-ji būtų naudojama kovoje prieš teisėsauga, jos poveikis būtų:Duoda HP, po kelių minučių apsvaigsta narkotikų vartotojas. Žolė:jos paskirtis  bus kad žmogus galėtu apsvaigti bet jo poveikis bus mažesnis ir duos mažiau hp, tai kaina bus mažesnė), nelegalius ginklus-bus du paketai-1paketas: Ak47, Desert eagle,Shotgun. 2paketas-Shotgun, snaiperis, 9mm. Aišku teisėsauga už tuos pirkinius galės bausti. Teisėsauga galės šturmuoti dylerių štaba, šturmo metu teisėsaugos tikslas bus konfiskuoti dalį narkotikų ( arba visus) tad dyleriams reikės atsargumo (Kad šturmas vyktu, dylerių direktorius privalo būti ONLINE ir ne AFK). Bet kad dyleriai galėtu gauti narkotikų paketų jiems reikės ir fūristų pagalbos (tad reiškia fūristai ir prisideda prie nelegalios veiklos). Teisėsauga galės daryti reidus ir tikrinti mašinas. Pagavus fūrista vežantį nelegalias prekes, jis būtu baudžiamas star ir į kaleima. Dyleriams už narkotinių medžiagų pardavinėjima ir turėjima nebūtu galima duoti baudos, juos tiesiai į kaleima. Aišku dyleriai galės gelbėti surakintus darbo partnerius, bet jų atrakinimas užtruks 2min. Narkotikus, ginklus reikės pirkti per tvora, TEISĖSAUGAI BŪTU DRAUDŽIAMA rakinti, bausti dylerius ir narkotinių medžiagų pirkėjus šalia dylerių štabo. aišku dyleriai galės pasiimti 10paketų žolės, narkotikų ir ginklų paketų kad galėtu pardavinėti ir miestelį.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šitas pasiūlymas manau paaktyvins serverį padaugėtu naujų žaidėjų,nes susidomėtu,atsigaus gaujos, daugiau veiklos turės ir pati teisėsauga, fūristų algos pakiltu, nes už nelegalių krovinių vežima bus gaunama daugiau pinigų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 1-Visgi kur rasis jų štabas nepamiršau, tad juos siūlau pastatyti netoli mašinų salono ir kito miestielio (Čia linkas su pažymėta raudonai vieta kur rasis jų štabas):http://www.part.lt/perziura/1fbd5d1eb1e2d66f39bfb1b088c44b87677.jpg  jų štabas bus netoli miestelių kad būtu lengvesnis susiekimas su narkotinių medžiagų pirkėjais. 2- transporto priemonės, čia tos trasnporto priemonės, su kuriomis galima važinėti po miesta ir pardavinėti narkotikus mieste (KEISTI MAŠINOS SPALVA, TOBULINTI JAS BŪTŲ DRAUDŽIAMA) čia linkai: http://www.part.lt/perziura/0812f6e2e222d6b973046256fe512c0b594.jpghttp://www.part.lt/perziura/a78c5724e3bf804c19da0cc8df21cd3f621.jpg Dėl jų darbo, apranga bus žmogus su kailiniais ( Foto neradau).


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Realiai tai visai patiktų dyleriai, vienas iš mylimesnių darbų, bet tada gaujos taptų bevertėmis. 

Labai keista, kad apie naują darbo pasiūlymą rašo naujokas, kuris matyt dar net nepradėjęs dirbti darbe su pakvietimu. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.