Oliver_Cili 3 Parašė Balandis 14, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Oliver_Cili Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Ponas_Gyvate, Minde_Fine Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos,VIDEO medžiaga) : Sutarem mesti kauliuka is 150k su tarpininku Ponas_Gyvate buvo tarpininkas jam daviau 150k ir Minde_Fine dave aš laimejau kauliuka Ponas_Gyvate ne dave pinigus man o atidave Minde_Fine man *cenzūra* kas ka rašo turi tarpininkas paklausti kas laimejo o ne iškart duoti VA ČIA IRODIMAI KAD LAIMEJAU O MINDE_FINE PARAŠE KAD IS WIN NORS AŠ LAIMEJAU TO METU JE BUVO TeamSpeak kanale Va te 300k pas Minde_Fine jei reikes dar irodimu ikelsiu padariau daug nors atgauti savo 150k Katum Asas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paška 62 Parašė Balandis 15, 2016 Vaflis Mindė, ką jis gaujoje veikia jei saviems zapadlo daro. Gruzinas_Sampo Aurimas_Next 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Balandis 15, 2016 Pateik įrodymus kaip davei pinigus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Balandis 15, 2016 Mldc Minde, judi taip ir toliau;) Na, o kauliukus reik mest iš tiek kiek leidžia sistema. Maladiec Ponas_Gyvatė. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Balandis 15, 2016 P.S teisingai sako Micro , yra sistema ir žaisk iš 25k. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Cili 3 Parašė Balandis 15, 2016 bet aš tau daviau 150k for free niekas niekam ne dalina po 150k daune Rokas gali logus pažiureti ir nubausti nors 150k atgauti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 15, 2016 Ne vieną kartą jau buvo sakyta, jog žaistumėt kauliuką iš tiek, kiek leidžia serverio sistema. Tema rakinama. Tomas_Quatros Vytautas_Sustauskas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose