Eligijus_Rose 152 Parašė Balandis 18, 2016 Sveiki. Pabandžiau aš irgi kažką su photoshopu. Vertinam! Bruno_Linn Pablo Bandit Hugo_Gilera 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Rodriquez 1 Parašė Balandis 18, 2016 kaip pirmas,tai gražus. Eligijus_Rose 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Look_Out 1 Parašė Balandis 18, 2016 Man neblogai visai gan atrodo, sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernest_Vercetti 33 Parašė Balandis 18, 2016 kaip pirmas,tai gražus. Kas sakė, kad pirmas? Nefreepostink. ;d Į temą. Visai gražus. Tik kas ten dešinėj tuos juostos, ką jos reiškia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Balandis 18, 2016 Kas sakė, kad pirmas? Nefreepostink. ;d Į temą. Visai gražus. Tik kas ten dešinėj tuos juostos, ką jos reiškia? Ten rodo patirtį, kuo didesnis rangas, tuo labiau didės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Balandis 18, 2016 Visai nieko ,tačiau galėjai vietoj to "naujokas" užrašyt "Fūristas" ,va tada būtų tikrai visas tinkamai ir tada tam krašte vis galėtų augti patirtis Ben_Simmons 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ben_Simmons 1 Parašė Balandis 18, 2016 Visai nieko, sėkmės tobulėjant Eligijus_Rose 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Eko 5 Parašė Balandis 24, 2016 (redaguota) Labai gražu. Matosi kad tikrai daug dirbi. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Balandis 26, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Gražus parašas sukurtas kaip tik man <jokuosi> Tikrai puiku, kad pabandei ir visai neblogai išėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose