Irmantas_Danas 134 Parašė Balandis 22, 2016 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Irmantas_Danas • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Sveiki, peikiu už free kilinim'ą. Mane serveryje žudė ne viena ir ne du kartus, ir jei neklystu jis tvarkos [rižiūrėtojas? Tvarka turi palaikyti? Čia tvarka, kai mane žudė ir žudė? Nesuoprantu nieko, koks dar čia prižiūrėtojas kai taip elgiasi.. Paklausiau: Picos? Jis: Taip. Aš: Atsiprašau neturiu picų ir nužudė... Prašau daryti tvarką su šituo prižiūrėtujum... Bennet, kerštas yra kerštas. :/ Ir jei neklystu jis po padidinimo stiklu ir jam mažai trūksta iki nušalinimo, gal dabar užteks? Ar ir toliau "tvarkos prižiūrėtojas tokia tvarką darys"? P.S. Kaip man žaisti kai mane pastoviai žudo? Privažiuoja nužudo. Privažiuoju aš vis tiek žudo.. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/a/jWcUa Redaguota Balandis 22, 2016 Irmantas_Danas Silver_Deagle Cleme Tean Lyokha_Killa 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Reikutis 18 Parašė Balandis 22, 2016 (redaguota) *įžeidimai* reikia bausti,tad nubauskit jį. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Balandis 22, 2016 Mister_Crime Irmantas_Danas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 23, 2016 Sveikas , ką tu tuom nori įrodyti? visus kartus buvai nušautas beveik toje pačioje vietoje t.y prie mano namo ir ką ten veiki visus kartus? Atvažiuoji pasiūlyti picos kurios neturi? hmmm įdomus iš kur tas staras pas tave a? oj kokie mes esam angeliukai , o kaip nušauni , prasideda ašarų jūros , juokingiausia tas , kad nei aš pirmas kuriam tu grąsini papeikimais nei ką . Pirmas nušovimas buvo , nes pats šaudei , antras jau pats lindai ir bandei kažką įrodyti prie mano namo , o tas video... Tiesiog absurdiška situacija , privažiuoja čiuvelis parduot picos , nors jos neturi XD Darius_Nefreak Rytis'Bit Mantvis Daedo 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Balandis 23, 2016 Prižiūrėtojas nebus baudžiamas. Oliver_Brown Rytis'Bit 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose