Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Erla_Zydelka

Erla_Zydelka

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje Erla_Zydelka


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Jūsų serveryje pradėjau žaisti šiandiena.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? Žaidžiu apie 3 metus su pertraukomis.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Apie šį serverį sužinojau iš draugų.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? Šis serveris išsiskiria savo išradingumu, darbus kurie iš šono atrodo nuobodūs ir įprasta veikla, paverčia įdomiu užsiėmimu, ypač naujokams.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? Taip, įvygdžiau visas. Nebuvo sunku, sužinojau vietas kurios svarbios naujam žaidėjui.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Teko dirbti tik vieną darbą- "Medkirčio". Darbas įdomus ir įtraukiantis. Tikrai išbandysiu visus darbus be pakvietimo ir išsirinksiu patikimiausią man.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? Nesunku.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Dažnai.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? Nebuvau, visi sutikti žaidėjai buvo malonųs.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ Nuomojamą transportą rasti nebuvo sunku ir jų mano manymu pakanka.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudojau tokios komandos, bet tikrai manau, kad teks.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? Taip, teko. Sureaguota buvo greitai.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Informacija aiški, kiekis pakankamas.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? Mano manymu reikėtų keisti išdėstymą - /komandos. Suskirstyti skiltimis, taip būtų paprasčiau, lengviau rasti reikiamas komandas.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.