Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 15, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Rūkymas žaidime. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kioske galėtum nusipirkti cigarečių ( jokio skirtumo koks pavadinimas ir kiek rūšių). Kainuotu apie 5-10 eu už pakelį. Viename pakelyje 20 cizų. Taigi galėtum rukyt 20 kartų kol pasibaigia. Taip pat prasidėttu priklausomybė. Iš pradžių būtu viskas normaliai, o vėliau tarkim užsikabliuoji ir turi būtinai parūkyti, nes pradėtu kristi hp( taip kaip nepavalges būni). Taip pat norint mesti rūkyti, reiktu kviestis medikus ir paprašyti tipo kokių vaistų ir tu automatiškai mestum. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tieisog medikams dar vienas darbo lygis prisideda, bei unikalus dalykas serveryje. Neesu mates šio dalyko kažkur kitur, kad reiktu vis rūkyt, kaip valgyt ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/index.php?/user/662-rafael-nadal/ Tomas_Bielka Lukas_Ltu Gvidas_Ham 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Ltu 2 Parašė Vasaris 15, 2015 Ši idėja labai pagyvintu žaidima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 15, 2015 Kitam servery yra tokia sistema, neparūkius krenta HP ir sukas vaizdas, kad išsigydyt turi medikai suleist vaistų, eina tik kas kažkiek laiko gal kas 10min. juos leist ir jų ten labai daug reik ir nepigūs tie vaistai. Bet šiaip nieks net nepradės rūkyt, nėr jokios prasmės, o jei pvz. pridėtų hp parūkius tada jo. Narko_Baranis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wall_Street'as 19 Parašė Vasaris 15, 2015 Įdėja gal ir nebloga, bet manau kas pradėtu ir kai norėtu mesti rūkyti, medikai suteiktu tokia pagalba, jog vaistai kurie jiems parduotu pagydytu iki to laiko kol ir vėl pradėsi rūkyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gun_Dealer 3 Parašė Vasaris 15, 2015 Pritariu,ir dar pridedu ,kad rūkyti būtų kažkoks tikslas,tarkim surūkius vieną cigaretę pridėtų 25HP ar armour,tada ir ta priklausomybė prasmę turėtų. Rafael_Nadal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stella_Artois 10 Parašė Vasaris 15, 2015 Galėtu padaryti taip, kad atimtu 10 hp kai įtrauki dūmą ir pridėtu pvž 5 šarvų ar 10 šarvų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Vasaris 15, 2015 Įdomi tikrai įdėja, ir jeigu real`life žaidžiam, tai reikia padaryti.Sakau tvirtą už, manau reiktų tokios įdėjos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Vasaris 15, 2015 Tikrai įdomi idėja, bet pritariu čia aukščiau rašiusiems, reiktų prie to pačio padaryti ką nors, kas patrauktų žaidėjus rūkyti ir, kad tas rūkymas turėtų tikslą, nes kitaip visa sistema taptų bevertė. Nemanau, kad Armor/hp pridėjimas būtų svari priežastis. Nebent viena cigaretė užpildytų tau full hp ir armor, bet tai būtų nelogiška. Reiktų sugalvoti ką nors įdomesnio. :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Tea 1 Parašė Vasaris 15, 2015 Na , tikrai įdomi įdėja būtų įdomu . Aš už . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nmg_Nmg 0 Parašė Vasaris 22, 2015 (redaguota) už Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 23, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Evaldas 32 Parašė Vasaris 23, 2015 Ši įdėja mane sudomino todėl aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Henry_Galante 1 Parašė Vasaris 23, 2015 Sakote, jog nebūtų jokios prasmės rūkyti, iš dalies nėra prasmės ir realybėje rūkyti, bet kadangi čia žaidimas, tai tas rūkymas galėtų alkį truputį slopinti, mažiau išalktum jei dažniau rūkytum, tokia mano nuomonė. Taip pat galėtų būti įvairių pasirinkimų pvz. Bond, Winston, Partner, vieni cigarai silpnesni, kiti stipresni ir irgi, kuo stipresnis cigaras tuo mažiau tas alkis didėja. Rafael_Nadal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Kovas 12, 2015 Na, ne visiems realybėje rūkant atsiranda priklausomybė, tad čia biški nelogiška. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaunasis_Jaguaras 15 Parašė Kovas 12, 2015 Neesu mates šio dalyko kažkur kitur Kitam serveryje yra tai įdėta. Taip pat prasidėttu nepriklausomybė. Rūkyti mesti realybėje yra lengviau, nei alkoholį ar narkotikus. Priklausomybė cigaretėms neegzistuoja, jeigu sakai , jog nori mesti rūkyti, bet vistiek rūkai, tai čia jau tavo ryžto pasekmės. Aš Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 12, 2015 sakai butu nepriklausomybe Gal turejai omeny priklausomybe? O Šiaip aš už/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Kovas 13, 2015 Idėja gal ir įdomi, bet yra vienas neaiškumas kam pradėti rūkyti jei po to reiks leisti pinigus ant medikų, kad pašalintum savo priklausomybę cigaretėm??? Esu prieš nes argumentavau viršuje. Nebent yra išimtis, kad gautum kažkokią naudą iš tų cigarečių ten parūkęs gautum HP ar armour tada tikrai už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Kovas 22, 2015 Ši įdėja man tikrai patiko, aš tikrai Už ir spaudžiau ,, Patinka " Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Kovas 22, 2015 Elektronines cigarettes turetu but. O ne paprastos manau. Kazkaiek unikalumo. Ir be to server is ekologiskas taip sakant The_Nexar. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 22, 2015 Elektronines cigarettes turetu but. O ne paprastos manau. Kazkaiek unikalumo. Ir be to server is ekologiskas taip sakant Labai gerai sugalvojai, reikėtų pirkti skysčius ir tt, būtų priklausomybė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose