Rokas_Anderson 2 Parašė Gegužė 13, 2016 Apgavystės atveju naudoti šią anketą : Jūsų Vardas_Pavardė : Rokas_Anderson Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Nežinau, turiu tik IP adresą: 78.57.224.250. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Pradėsiu nuo to, jog buvo pavogtas mano turtas, visas turtas, kuris buvo investuotas į automobilius ar buvo rankose (iš banko sąskaitos nepasisavino nieko, kadangi ten yra uždėtas 4 skaitmenų banko kodas). Šiandien atėjęs į serverį pamačiau, jog nebėra nei mano pinigų rankose, nei nebeturiu automobilio, viskas dingę, tik bėra banko sąskaitoje pinigai. Prisijungus į serverį iškart pastebėjau kažką neįprasto: paskutinį kartą su šiuo vartotoju buvo jungtasi su ne mano IP adresu bei prisijungimo tada buvo 2016.04.30 KUR TIKRAI AŠ TUO METU NEGALĖJAU NIEKUR JUNGTIS, YPAČ Į ŠĮ SERVERĮ, NES BUVAU IŠVYKĘS, IR TUO LABIAU JEIGU BŪČIAU PRISIJUNGĘS, TAI TIK SU SAVO IP ADRESU. Įrodymai: ( http://www.part.lt/img/004cd5b3490e0f7be7e74acbf3449623316.png ) įrodymų turiu tik tiek, tačiau nemanau jog jums tai sukels sunkumų sužinoti, kas yra tikrasis kaltininkas. Tikiuosi informacijos pakaks, o jeigu ne, būtinai pateiksiu kitą jums reikalingą informaciją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.387 Parašė Gegužė 20, 2016 Turtas nebus grąžintas, nes už savo vartotojo saugumą atsakote patys. Visą galimą saugumą iš savo pusės mes esame suteikę. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose