Tony James 27 Parašė Gegužė 15, 2016 Sveiki, taigi buvau įkėlęs virš 20 avatarų surinkus 10 patinka paspaudimų ant šios temos, ir tuomet norėjau padaryti v2 update. Bet, kai tik jau norėjau įkelti v2 avatarų update ir kai papsaudžiau išsaugoti pakeitimus išmetė kažkokius kodus. Žodžiu, įkelsiu keletą avatarų kuriuos turiu savo avatarų/parašų aplankale dokumentuose. Surinkus 15 patinka paspaudimų ant šios temos bus v2, naudokite kam patiks! Jeremy Santos 21 Hooni Domas_Holmsas 10 kiti 13 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Gegužė 15, 2016 Kam tie rėmeliai? - Daugiau nedaryk su rėmeliais išėjo iš mados jau. Va daryk, kaip mano avataras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony James 27 Parašė Gegužė 15, 2016 Kam tie rėmeliai? - Daugiau nedaryk su rėmeliais išėjo iš mados jau. Va daryk, kaip mano avataras Kaip ir minėjau jog avatarai nėra mano. Kitą sykį paieškosiu tokių panašiu tik be rėmelių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 15, 2016 Patys stoc'kai , tai visai neblogi , bet tie rėmeliai sugadina visą grožį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas'Krabas 20 Parašė Gegužė 15, 2016 Gražūs avatarai, tesiog pridėjus dar baltus remelius (Sumaišius su juoda) atrodytų visai neblogai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augustinas_Black 1 Parašė Gegužė 16, 2016 Labai gražūs avatarai. Pasiimsiu viena ir naudosiu Lauksim daugiau tikriausiai, o dėl rėmelių, man tai pavyzdžiui negadina vaizdo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Gegužė 16, 2016 Rėmeliai nelabai kažkaip o šiaip tai viskas okeyyy Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Gegužė 16, 2016 Gražu, dydis liuks, bet nedėk rėmelių ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony James 27 Parašė Gegužė 16, 2016 Surinkau 5 laikus ir padariau update, laukių nuomonių, kritikos, ką reikia daryti kitaip ar palikti taip pat. 10 laik ir bus v3 update! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Niko_Bellic 2 Parašė Gegužė 16, 2016 Nu visai gražus tavo tie avatarai, pasiimsiu porą ateičiai. Kelk dar kokių avatarų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vincent_Taylor 0 Parašė Gegužė 18, 2016 Užmačiau porą neblogų, būtų neblogai jei update kokį padarytum Smagu, kad dalinies. +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danny_Speed 1 Parašė Gegužė 18, 2016 Labai gražūs avatarai, taip ir toliau, man tai pavyzdžiai patinka tie rėmeliai ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ginklo_Dievas 15 Parašė Gegužė 18, 2016 Pasiimsiu kelis. Gražūs visai, bet keli matyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Tevas 11 Parašė Gegužė 19, 2016 (redaguota) Rėmeliai nelabai kažkaip o šiaip tai viskas okeyyy Jo Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Gegužė 20, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Puikus avatarai kadanors panaudosiu, puiku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh Diablo` 2 Parašė Gegužė 21, 2016 Ačiū bent, kad daliniesi avatarai. Laukiam kitų avatarų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei 14 dienų. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose