Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tony James

Narys

  • 69

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Ačiū visiems už pastabas ir pagyrimus, kiti avatarai bus įvairesni ir 150x250 arba 150x300 dydžio. Surinkus 3 'patinka' mygtukus bus įkeltas update v2! Narys baudžiamas įspėjimu už: ​• Draudžiama pirkti reputacijos taškus iš kitų forumo vartotojų (GFX darbai į reputaciją)
  2. Šaunus atnaujinimas! Malonu, kad pasistengėte dėl šio evento, tikiuosi jis nebus persunkus. Sėkmes visiems kas žada dalyvauti evente!
  3. Sveiki visi, norėčiau pasidalinti avatarais kurie yra mano avatarų aplankale. Avatarai nėra mano, jie tiesiog surasti kituose tinklapiuose. Dydis 150x150, surinkus tuos kelis mygtukus bus įkeltas dar įvairesnis ir didesnis atnaujinimas! Rašykite pranešimuose kokio dydžio norėtumėte, ar su rėmeliais ir pnš.
  4. Anketa : 1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidime iš kurio atsiimsite prizą: Modestas_Light 2.Ką darysite su lūšna (apsistatysite pilnai,laikysite tuščia,parduosite?) Parduosiu. 3.Ar konkurso organizatorius nusipelno PATINKA mygtuko? Ir ar norite daugiau tokių konkursų: Jo, norim.
  5. Labas, esi labai graži panalė! Tikiuosi susibendrausim, sėkmes projekte bei siek savo užsibrėžtų tikslų. Jei reikės pagalbos až.
  6. Sveiki, kai kurios įdėjos kaip 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11 idėjas esu už, nes jeigu jas įdėtų į ateinantį atnaujinimą serveris taptų reališkesnis, galbūt pritrauktų vis daugiau žaidėjų į serverį arba tiesiog būtų naudingos. Bet už visas kitas pavyzdžiui kaip 7 tai ji visai nereikalinga idėja, nes būtų nesąmonė, daug kas eitų vis į minusą, o ypač minusas naujokams kurie jau būtų nusipirkęs savo nuosavas tr. priemones. Už 9 idėja taip pat esu prieš, nes nemanau, kad daug kas galėtų įsiminti jūsų telefono numerius, nebent jie būtų 2031, tada galbūt , bet dabar tai ne. Už 10 prieš, nes policininkai ti
  7. Galiu pasakyti jog neįkėlei tokių dainų kurios nebūtų girdėtos, BlackTbilsi visas dainas išklausęs nuo vienos iki paskutinės. Rušiskuose iš 4 dainų įkėlei 3 to pačio atlikėjo dainas, ką gi nežinai daugiau rusiškų atlikėjų? Žodžiu, nieko įdomaus neįkėlei, ir + tos dainos jau atsibodusios.
  8. Žinoma, kad prieš. Kadangi mechanikai gali uždėto rato bloką motociklui ir mašinai ir norint jį nusiimti reikia sumokėti 300$. Nors ir policininkams būtų pridėtas toks įtarimas būtų absurdas, nes nueini į AFK, po kiek laiko grįžti ir pasižiūri, kad tau uždėtas įtarimas iš niekur ir tu nežinai kodėl. Sprendimas būtų - prieš.
  9. Tai, kad tavo pasidalintoje svetainėje buginas nuotraukos, nori įkelti daugiau negu 1 nuotrauką paspaudi įkelti ir parodo 1 nuotrauką. Patarimas nesinaudoti, nes užsiknisit su šią svetainę.
  10. Jeigu būtum pasidaręs daugiau įrodymų ir pagr. administracija būtų patikrinus žaidėjas turėtų priverstinai jį tau grąžinti, negrąžina - RCON užblokavimas. Visada darykis įrodymus prieš kažką parduodant žaidėjams ir laikykis taisyklių pildydamas šią temą pagal anketos šabloną kuris yra čia - http://greenside.lt/index.php?/topic/36489-pagalbos-skilties-informacija-ir-taisykl%C4%97s/. (Jeigu turi daugiau nuotraukų įkelk jas čia, pridės šansų jog žaidėjas turės tr. priemonę tau grąžinti).
  11. Žinoma galima, jeigu lankai krešinį tai garantuoju, kad paaugsi dar 4,5 cm daugiau. Žmogaus ūgis pradeda mažėti būnant ~30 metų, tad jeigu tau 19 metų tai tikrai yra šansų. Nors ir nelankai krepšinio vis tiek paaugsi 2,3 cm.
  12. Jeigu turi tokių klausimų tai tiesiog juos gali paklausti ant forumo būsenos paklausęs ar žaidime paklausęs senbuvių kurie nusimano apie mašinų kainas, o ne čia kurti temą ne pagal paskirtį ir be anketos šablono. Mano nuomonė jis turėtų kainuoti ~300k, nes labai tune maišyta.
  13. Sveikas, v1 neradau sau patinkančio avataro nors ir man labiausiai patinka animaciniai avatarai.. Bet užtat v2 radau keletą gražių avatarų kuriuos išsisaugojau į avatarų aplankalą kompiuteryje ir žadu panaudoti ateityje. Nors ir jie nelabai skyrėsi stockai nuo kitų avatarų, bet jie labiau pridera prie forumo dizaino, kas man labai patiko. Patiko jog darei avatarus 150x250 dydžiu, nes tie 150x150 jau kažkaip atsibodę. Sėkmes kuriant ir tobulėjant toliau.
  14. Sveikas, darbai yra tikrai gražūs, bet manau galėtum paįvairinti žaidėjo rangą. Nes jis toks paprastas, pilka spalva. Galėtų būti kokia žalia panaši kaip administratoriaus. Sėkmes kuriant toliau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.