Eliot_Sativa 6 Parašė Vasaris 16, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Mandrygo ✔ Koks tai pasiūlymas: Padaryti biliardinę serveryje. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti biliardinę, kur galėtų žmonės žaisti biliardą iš pinigų arba šiaip savo malonumui, manau tikrai būtų smagu. Kiek žinau pačiam SA žaidime eina žaisti, tai gal ir įmanoma padaryti samp'e. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Atsirastu verslas naujas. Paįvairintu žaidimą. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): P.S. Jei patiko įdėja spauskit "PATINKA" , jei nepatinka - rašykite komentarą su argumentais! Jeff_Tea Frankie'C'M' Kenneth'Ferguson 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Vasaris 16, 2015 Na gal ir gera idėja, Bet nemanau kad padarys tai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 16, 2015 Tikrai siulau padaryti, namuose žaisti būtu galima !!<3 laukiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sarunas_Apple 1 Parašė Vasaris 16, 2015 Like atėjai prisirinkti ir tiek, bet aš UŽ esu, bet Like nespausiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Tea 1 Parašė Vasaris 16, 2015 Tikrai gera įdėja būtų įdomu pažaisti su kitais žaidėjais aš už . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Narko_Baranis 0 Parašė Vasaris 16, 2015 UZ, tikrai idomu butu pazaisti, praleist laika idomiai, ipac jai namuose stovi bilijardo stalas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eliot_Sativa 6 Parašė Vasaris 16, 2015 Like atėjai prisirinkti ir tiek, bet aš UŽ esu, bet Like nespausiu Mano manymu tie, kurie raša įdėjas kurios patinka kitiem vertas to Like. O tu postų atėjai prisirinkt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 16, 2015 Manau verčiausias dalykas serveryje iš visų žaidimo variantų ( bilijardas, boulingas, krepšinis, futbolas ir dar kažkokie ).Kiti žaidimo pobūdžiai man asmeniškai atrodo blogiausiai padaryti, o šis geriausias. Tad aš už šiam dalykui. Eliot_Sativa 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenneth'Ferguson 2 Parašė Vasaris 17, 2015 Gera įdėja man patiko, kad namie galimėtų žaisti, nes mačiau yra pirkti billiardas baldu parduotuvei. Už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Vasaris 17, 2015 Tikrai sutinku, patiko idėja, ypač bus ką veikti namuose! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Vasaris 17, 2015 Jo... Dar jei namuose būtų galimybė šitą turėt, tai išvis ledas būtų. Nelabai ką čia ir yra daugiau pasakyt, vienareikšmiškai UŽ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_King 11 Parašė Vasaris 18, 2015 Visai nieko, bet manau lagintu tai tikrai, žiuresim kas bus, jaigu įdėtu būtu visai fainai Ernestas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aleksandr_Pistoletov 28 Parašė Vasaris 18, 2015 Nesąmonė,biliardas yra pas bumerį. Tikrai ne atrodo toks geras kaip yra youtubėje. Prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis_Topsas 39 Parašė Vasaris 18, 2015 Už biliardas šeip idomu žaist nežinau žiūrint kaip savininkai jie padarytu ji šiaip gal ir idomu būtu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose