Adomas_Green 154 Parašė Gegužė 23, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adomas_Green • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad būtu galima ignoruoti žaidjus su komanda /ingoruoti Vardas_Pavardė ir neberodys ką žaidėjas rašo į /sms /vc /a, O su komanda /ignoruojami rodys ignoruojamus žaidėjus. /nebeignoruoti V_P nustos ignoruoti ir toliau rodys ką rašo žaidėjas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žinau, kad tam yra Adminai ir jie gali mute, bet ne visi 3LVL adminai o jeigu forume pildyt vėl reikia lauk ir Bumeriui su Sudoku būtų mažiau darbo. Lothalérith Afro_Jack Mantas_Whi 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karl_Anderson 4 Parašė Gegužė 24, 2016 Na gal ir praverstų ši komanda,kuriems trukdo kiti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 24, 2016 Puiku idėja aš UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Moralles 34 Parašė Gegužė 27, 2016 Įdomi idėja, bet manau praverstu. UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Gegužė 27, 2016 Jei aš ignoruodavau iš pykčio tai vėl unignore nes pvz: žmogus rengia event/parduoda mašiną/ giveaway/klausimynas tai jo nematysi, todėl man ši idėja tokie nereikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Green 154 Parašė Gegužė 27, 2016 Jei aš ignoruodavau iš pykčio tai vėl unignore nes pvz: žmogus rengia event/parduoda mašiną/ giveaway/klausimynas tai jo nematysi, todėl man ši idėja tokie nereikalinga. /ignoruojami parašai išmeta sąrašą ignoruojamų ir jei nori /nebeignoruoti V_P ir plius eventai skelbiami per /v /s ir pnš, o kai ignoruosi uždengs tik /sms /vc /a. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Whi 32 Parašė Gegužė 28, 2016 Tikrai reikalinga idėja, nes įkyruoliai labai nervina floodindami su savo nesąmonėm ar pasiūlymais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikaz_Jakas 10 Parašė Gegužė 28, 2016 Gerai sugalvota aš UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Vercetti 4 Parašė Gegužė 28, 2016 Tiesa sakant pries. As net nekreipiu demesio o jeigu flood daugiau negu 3x mute tsg gauna ir viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose