Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mantas_Whi

Neaktyvus

  • 118

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

13.764 profilio peržiūros
  1. Administratorių perku tik dėl savo malonumo, retkarčiais padedu žaidėjams. Kaip pats sakei atsakiau patyrusiam žaidėjui kuris uždavė gana kvailą klausimą todėl ir nusprendžiau šiek tiek pasižiūrėti į tai kaip į juoką, ir todėl papyliau šlakelį ironijos. Taip pat šis žaidėjas ne pirmą kartą užduoda juoko formos klaudimus į /padmins. Todėl tokią ir prielaidą padariau, kad juokais todėl ir aš pajuokausiu. Nei aš jam į pm rašiau nei jis man dėl mano turimų varganų 500k . Suprasčiau tai būtų naujokas kuris to nesuprastų, tada drąsiai pripažinčiau savo kaltę, kad taip neturėjau pasielgti. O šiuo atv
  2. Šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Whi • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Vycka_Flex • Už ką buvote užblokuotas?: "serverio daiktų/valiutos pardavinėjimą už realius pinigus" Kas yra gana ironiška, pagalvojus, kad apie tai tik parašiau liaudiškai sakant "ant juoko" ir toliau niekas iš to nesirutuliojo. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: Neatmazinsiu, kad pacrashino ar pan, pasakysiu tiesiai šviesiai nežinojau, kad reikia. Bet žinau, kad nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serve
  3. Nežinau ar galiu čia komentuoti, bet noriu išsakyti savo nuomonę. Atrodo gana apgailėtina kaip užtenka žodinio pajuokavimo kaip priežasties užblokuoti, atrodo kad jau su žmogumi va sutarėm viską ir jis jau man pinigus į sąskaitą pervedė. Kas juokingiausia, ką bent įtariu, kad net jam nereikia tų pinigų, nei aš turiu jam ką pasiūlyti šiuo atžvilgiu. Tai ar čia yra tikra, normali priežastis užblokuoti?
  4. Jeigu taip negalima atsiprašauuu, ištrinkit tada.
    Gal galit palaikinti labai noriu į filmą su draugu. Redas Kazlauskas komentarą like ir žaidime duosiu butuką ;)(nu ne butą). 

  5. Tai dabar už trukdymą betkam būsiu užblokuotas? Na, nes pagal mane tai nei eventas, nei grobimas, nei kitas renginys kurio negalėčiau trukdyti. Tai tiesiog "lengvi pinigai". Ir jūs gaujiniai prašot pagalbos ir todėl patys turit būti atsakingi ką atsigetinat, nes tai jūsų pačių darbas neštis dėžes ir tai jūsų pasirinkimas ar prašyti pagalbos ar ne, o jeigu prašot ir kažkas nušauna jus tai čia mano nuomone ne tas kuris nušovė atsakingas, o tas kuris prašė, nes logiškai jis turėtų būti atsakingas.
  6. Nu nežinau ar čia taip yra ar aš šiaip kvailas- kaip tai gali būti grobimas, jeigu mane atgetino ir po to užbanino už grobimo trukdymą? Kaip suprantu grobimas būtų tada jeigu kažkas atgrobinėtų ar ne?
  7. Ar dėžių nešimas iš šio pastato į furgoną yra eventas ar grobimas, dar ypač kaip patys mane atgetinot? Jeigu taip tai atsiprašau ir priimu užblokavimą.
  8. Heyo, gal žinot, kodėl kai įsikeliu sampfuncs ir pasijungiu samp nepajungia ir rašo, kad can not detect samp version ?

    1. Rodyti senesnius komentarus  1 komentarai
    2. Mantas_Whi

      Mantas_Whi

      2 minutes prieš, Troy Wyatt rašė:

      kokios versijos sampa isirases?

      0.3.7-R3

       

    3. Las_Verrosa

      Las_Verrosa

      Sampa 0.3.7 atsisiusk bet ziek kad nebūtų 0.3.7 R2 

    4. Eima

      Eima

      0.3.7 r1 versija sampo isirasai, o tada isikeli samp r3 fixa.

  9. Kam reikia va mano play listukas

     

  10. Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Mantas_Whi • Ar atvyksite nurodytu laiku į lenktynių event'a: Taip
  11. Jamkit geros muzikikės 

    p.s add me on snap :neasakysiu

  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Mantas_Whi 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Mašina 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: Žinot maždaug nežymėtas policijos tai man tokio bullet reikėtų 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:
  13. Imkit įvairios muzikos mėgėjai - 

     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.