Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymai su apgavystėm.

Mantas_Whi

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Whi


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apgavystės. Šiuo metu graudžiausias dalykas kuris gali būti iš serverio žaidėjo pusės. Ši idėja bus truputį susijusi ir su forumu, bet tiksliai nežinojau kur rašyti tai va: kiek žinau šiuo metu už apgavystes bausmė yra 12h. Siūlau šitą bausmę padidinti iki 24 arba 36h, nes žmogui kuris neturi sąžinės tai nieko nereiškia, taip pat siūlau forume sukūrti temą Patikimi ir nepatikimi asmenys. Žaidėjai vykdant svarbius mainus ar žaidžiant kauliukais žinotų kuo pasitikėti, o kuo ne. Arba paprasčiau būtų įrašyti į gėdos stulpą, tačiau reikėtų ieškoti, o su ta tema viskas būtų vienoj vietoj. Į patikimų sąrašą patektų prižiūrėtojai, pagalbininkai ar šiaip gana daug serveriui nusipelnę žmonės kurie niekada neapgautų, o į apgavikų sąrašą užtektų tik vienos apgavystės ir ten atsidurtai gan ilgam laikui. Iš ten išeiti būtų galima rodant gerą pavyzdį (būtų galima sukurti kažkokią anketą). 


 


NR2. Manau ir mainams kokią komandą reikėtų padaryti, kad tarkim keiti mašiną į namą ir būtų komanda /mainai. Vyktų taip: tarkim vienas mainų dalyvis bus jonas, o kitas petras. Jonas nori su petru keisti namą į mašiną. Jonas parašo /mainytis Petras_Petrauskas. Petrui išmeta lentelę kurioje jis gali sutikti ar nori mainytis ar ne. Tačiau tai dar neviskas. Ta lentelė būtų kaip npc botas ar kažkas panašaus, tiksliai nežinau kaip jie vadinasi. Taigi petras ir jonas turėtų tam botui(lentelei) duoti savo turtą kurį maino. Tada toj lentelej būtų mygtukas "apkeisti" ir jis apkeistų tuos du dalykus. Ir vienam iš jų sugrąžintų mašiną, o kitam mašiną.


 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Mažiau apgavysčių. (Apgavus susigadintai reputaciją ir būtų gėda, net žaisti serveryje)


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Ši idėja ar pasiūlymas kaikuriem gali pasirodyti nereikalingas, kvailas ar panašiai. Tai tiems kurie galvoja, kad ši idėja nereikalinga pagalvokite, jeigu jus apgautų, nenorėtut, kad jis būtų nubaustas labiau ir, kad niekas juo nepasitikėtų?


 


69d75b8bdc5599233a53552d6670072964.jpg


 


Šią idėją paskatino rašyti šis įvykis:


 


9ae098bb69bd7f5d91b983e0a1cd7fe5550.png


8e52843f318db5c3a1583a39196a0e9b695.png


 


 


Narys gauna įspėjimą už:


!!! Temos pavadinime turite parašyti kam skirtas pasiūlymas - Serveriui, Forumui ar TeamSpeak. TAIP PAT, TEMOS PAVADINIME TURITE PARAŠYTI DABARTINĘ SERVERIO VERSIJĄ. JEIGU ŠIUO METU SERVERYJE YRA 0.1.4 VERSIJA, TURITE PRIEKYJE TAI PRIRAŠYTI. Temos pavadinimas turi atrodyti pavyzdžiui šitaip: [0.1.4.1]Pasiūlymas serveriui: Jūsų pasiūlymo pavadinimas (pagal antrąją taisyklę);

Redaguota Mister_Crime

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ideja: nerasyk tu nesamoniu, neloskit kauliuku ir visu kitu dalyku ir viskas bus gerai jokiu apgavysciu, galu geriausiai isigykit patikima tarpininka. Patys apsigaunat del savo kvailumo, o paskui verkiat forume.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ideja: nerasyk tu nesamoniu, neloskit kauliuku ir visu kitu dalyku ir viskas bus gerai jokiu apgavysciu, galu geriausiai isigykit patikima tarpininka. Patys apsigaunat del savo kvailumo, o paskui verkiat forume.

Apgautas nebuvau ir tikrai čia neverkiu. Tiesiog graudu žiūrėti kaip žmogus giriasi ar džiaugiasi, kad apgavo žmogų. Tokiems žmonėms turi būti atitinkamos bausmės. Manau ir mainams kokią komandą reikėtų padaryti, kad tarkim keiti mašiną į namą ir būtų komanda /mainai. Vyktų taip: tarkim vienas mainų dalyvis bus jonas, o kitas petras. Jonas nori su petru keisti namą į mašiną. Jonas parašo /mainytis Petras_Petrauskas. Petrui išmeta lentelę kurioje jis gali sutikti ar nori mainytis ar ne. Tačiau tai dar neviskas. Ta lentelė būtų kaip npc botas ar kažkas panašaus, tiksliai nežinau kaip jie vadinasi. Taigi petras ir jonas turėtų tam botui(lentelei) duoti savo turtą kurį maino. Tada toj lentelej būtų mygtukas "apkeisti" ir jis apkeistų tuos du dalykus. Ir vienam iš jų sugrąžintų mašiną, o kitam mašiną.

 

P.S Matau kaip paskaitei, net pažėt nesugebėjai, geriau net nerašyk nieko.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Puse yra prirašyta gryno ŠŪDO, kas iš tų patikimų ir nepatikimų? Kelis kartus pabus patikimas, o vėliau ant didelės sumos ims ir apgaus, ir viskas.

Koks tikslas apgaut prižiūrėtojui ar pagalbininkui?

P.S ne visi toki kaip tu, neapgaus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.