James_Harden 1 Parašė Vasaris 17, 2015 Atvaziuoji i zvejyba pazvejoti gauti pinigu ir prasideda greenside.lt prikolai tave pradeda saudyti, rasai adminam atsitelina juos nusauna jiem *cenzūra* nieka nepadara pradedi trankyt ta zmogu kuri saudai stumt ant jo kad adminas jail detu , tai dar nuo mento gauni star, gauni mute o tas kur sauda nieko nei star nei adminas i jail. zjbs servas taip sakant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Thomas Bilotti 5 Parašė Vasaris 17, 2015 jo jo, man irgi lb patinka šis serveris. )))) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasha_Dotexe 11 Parašė Vasaris 17, 2015 Man tas pats buna arba adminas pirmas šaudos ir miršta poto jaila deda arba kill padaro Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Harden 1 Parašė Vasaris 17, 2015 dar istaska kad zvejodamas pazeidi non-rp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Vasaris 17, 2015 Betvarkė dabar padaryta.Savininkai nori viska daryti vieni tai taip ir gaunasi...Nei admin prižiūrėtojo nei žmogaus už gaujas atsakingo kuris prižiūrėtų nei unban.Nu krč esmė tame ,kad visa darbą pasėme sau tad kas ką nori tas tą daro nes žino ,kad kiekvieno nesužiūrės... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antoškee_Sopranoo 6 Parašė Vasaris 17, 2015 Kaltas pd direktorius nereikėjo rinkt vaiku aš užpildžiau anketą normalia tai atmetė o vaikus prieme mdlc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Vasaris 17, 2015 Aij nebeverk kad nepatekai.. vps trinkit tema arba lock neatitinka taisykliu!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
`Fuzzka 6 Parašė Vasaris 18, 2015 Aij nebeverk kad nepatekai.. vps trinkit tema arba lock neatitinka taisykliu!! Kur tu taisykles matai ? Nėra net VFX moderatoriaus ! Pritariu tam žmogeliui kuris sako ,kad savininkai nori vieni viską daryt. Jei jie vieni taip viską darys atsakau serveris greitai užsidarys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose