Eligijus_Rose 152 Parašė Birželis 1, 2016 Sveiki. Pabandžiau padaryti keletą avatarų. Vertinam. Ar norėtumėte dar? Nuomonė? AVATARAI http://imgur.com/a/lSXPe Lenis_Kempinis Pablo Bandit Ernis Pokemon 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Birželis 1, 2016 Gal ir nieko, bet spalvos nublukusios :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Birželis 1, 2016 Gal ir nieko, bet spalvos nublukusios :/ Dėkui už nuomonę. Na aš tokias ir dariaus "Nublukusias" . Kaip gavosi taip. Dar kartą dėkui! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Birželis 1, 2016 Uhhh tas cc toks tobulas kaikuriuose avataruose, bet toks pastebėjimas yra ar man tik atrodo ar tie avatarai kur su mašinom yra tai jie kažkokie nekokybiški ar tik man tai atrodo?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Birželis 1, 2016 Visai nieko tokie tas su Curry axujenas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Birželis 1, 2016 Uhhh tas cc toks tobulas kaikuriuose avataruose, bet toks pastebėjimas yra ar man tik atrodo ar tie avatarai kur su mašinom yra tai jie kažkokie nekokybiški ar tik man tai atrodo?? Dėkui labai. Kokybiški, tiesiog toks efektas Ačiū dar kartą! Visai nieko tokie tas su Curry axujenas Dėkui labai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Murray 9 Parašė Birželis 1, 2016 Kaikuriuose avataruose per daug efektų. Sekmės, kai darysi kitą kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rayn_Pay 0 Parašė Birželis 1, 2016 Mažink effectus , o taip tai viskas okay . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Birželis 6, 2016 Žinoma patiko ,nes yra avatarų su futbolu ,o tai labai žavi <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei 14 dienų. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose