Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 SF Village Mafia area. Nuotraukos : http://imgur.com/H2e...bggdL,hZ4sb7Y#5 Komentuokite, vertinkite. Jack_Mini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 20, 2014 Tuščias darbas ir jau nusibodo tas stilius aukštos tvoros iki dangaus sugalvokit , ką nors naujo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Tuščias darbas ir jau nusibodo tas stilius aukštos tvoros iki dangaus sugalvokit , ką nors naujo. Šeip čia dar tvora ne iki dangaus. Būtų gerai, kad pasiūlytum kažką naujo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 20, 2014 Grazu man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 20, 2014 Tuščias darbas ir jau nusibodo tas stilius aukštos tvoros iki dangaus sugalvokit , ką nors naujo. tai gerai kad tvora auksta nes niekas neineis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Cat 1 Parašė Gruodis 20, 2014 Man kažkaip nelabai,sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Gruodis 20, 2014 Labai didele , neužtenka mašinų aikšteles , daug gražiau atrodytu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 20, 2014 Šeip čia dar tvora ne iki dangaus. Būtų gerai, kad pasiūlytum kažką naujo. ką manai apie mafijos baze beveik visiškai be tvoros arba su maža tvorele , nes dabar pvž , kaip užiimti tavo baze? jeigu į ją niekaip nepateksi jeigu padaryti lengvatu geriau , galima pasidaryt kokia maža tvorele , kaip kontura. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 ką manai apie mafijos baze beveik visiškai be tvoros arba su maža tvorele , nes dabar pvž , kaip užiimti tavo baze? jeigu į ją niekaip nepateksi jeigu padaryti lengvatu geriau , galima pasidaryt kokia maža tvorele , kaip kontura. Hmh, aš neparašiau, kad šioje bazėje yra išdaužemi vartai. Antra aš testuoju savo mapp darbus ar gali peršokti ar ne. Šią tvorą be sunkumų galima peršokti nuo mašinos stogo ar net su dviračiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 20, 2014 Hmh, aš neparašiau, kad šioje bazėje yra išdaužemi vartai. Antra aš testuoju savo mapp darbus ar gali peršokti ar ne. Šią tvorą be sunkumų galima peršokti nuo mašinos stogo ar net su dviračiu. Tačiau pats pripažink toks stilius yra įgryses iki gyvo kaulo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Tačiau pats pripažink toks stilius yra įgryses iki gyvo kaulo. Gal ir taip, bet čia mapinta ne RP stiliumi. Ir sunku ištikro kažką naujo. Reikia tai kažkokio įkvėpimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 20, 2014 Nekreipiant dėmesio į nekokį garažą ir ne vietoje įvažiavimą visai gražus darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Nesu pats geriausias maperis, išviso galima sakyti nemapinau.. Tai ką galiu pasakyti.. Darbas iš bėdos tikrai galėtų būti naudojamas, bet tikrai galima padaryti ir geresnį kaip pamatai kitų žmonių darbus.. Atrodo tuščios vietos visai nemažai yra o tai mano ir kitų žiniomis - nėra gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Sidorov 12 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražu sekmės toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 20, 2014 Paprasta, nėra perkriauta, nu paprasta ir gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Na paiimtas per didelis plotas kuris nera užpildytas, nakažka man šis darbelis, manau moki geriau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Na paiimtas per didelis plotas kuris nera užpildytas, nakažka man šis darbelis, manau moki geriau. Plotas paimtas toks, nes buvo skilių ištrynus kelis objektus. Nesu pats geriausias maperis, išviso galima sakyti nemapinau.. Tai ką galiu pasakyti.. Darbas iš bėdos tikrai galėtų būti naudojamas, bet tikrai galima padaryti ir geresnį kaip pamatai kitų žmonių darbus.. Atrodo tuščios vietos visai nemažai yra o tai mano ir kitų žiniomis - nėra gerai. Kai nemapini nesupranti. Reikia erdvios bazės, o ne kilkių koncervo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Gruodis 20, 2014 Tuščia , medžiai auga ant betono galima sakyti . Jokios žolės nėra . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 20, 2014 Paprastas darbas, nieko ispudingas. Jason_Morrello Tomas_Balbo Jason_Lois 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Tuščia , medžiai auga ant betono galima sakyti . Jokios žolės nėra . Ką tu čia pjauni.... Kokio dar betono .... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Na visai nieko toksai tavo darbelis yra,paprastas bet tiktu gal. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 20, 2014 Asmeniškai šis darbas man nelabai patiko, kažko lyg truktų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Modern 2 Parašė Gruodis 20, 2014 Mafijos būstinę įsivaizduoju kažkaip kitaip, ši man nelabai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 21, 2014 Matosi darbas atliktas bet kaip, atmestinai, kad tik postų prisirinkti atsakinėjant į kitų žmonių komentarus (vien 6 Tavo postai iš šitos temos). Manau tikrai sugebėtum geriau, jeigu labiau pasistengtum, įdėtum daugiau darbo į šį darbą ir žiūrėtum rimčiau. O į ateitį norėčiau palinkėti sekmės tobulėjant bei nebūk "dėmesio auka", ką šioje temoje man įrodei, kad būtent toks ir esi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Gruodis 21, 2014 Normal bet manau tikrai galetum geriau zmogeliuk velniuk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose